Monday, November 16, 2015

Langkawi With LOVE. :D

01
02
03
04
05
0607
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25

Alhamdulilah.

Tercapai hajat di hati nk bawak anak-anak berjalan tahun ni. Langkawi je... takde oversea nye haih. Hehe. Tapi.. dapatla bawak Ilyas and Laila naik kapal terbang utk kali pertama. Hehe. Alhamdulilah, dedua pass dengan jayanya. Tak nangis pon. Ibu ngan ayah yg dok isaukan dorang berdua. Hehe.

We spent 3 days there. Mostly dapat pergi tempat2 yang wajib pergi kat Langkawi... Cable Car, Underwater World and 3D Museum. Kitorang tdo kat Pantai Chenang. Siyes terkejut sat masa sampai sana sebab Chenang dah nampak macam Phuket dah. Dengan kedai dia, pantai dia, nightlife dia.. kemain, sejibik Phuket dah. Cume takde Ping Pong dan Perempuan2 Jadian je. Haha.

Ibu sebenarnya dah lama x pi Langkawi. Ayah pon sama, last dia g masa sekola menengah kot. So its a bonus dapat pi lagi and khatam tempat2 yg sememang tak berpeluang nak pergi. Hehe.

Alhamdulilah, sangat2 enjoy trip ni. Cume ibu tak sempat nk snap macam2 gamba sbb mendokong anak.. hehe. Xpe, adventure tetap adventure.. enjoy yg paling pasti.

Thanks to Rackfast yg sama2 join trip ni. Moga2 ada rezeki Ibu and ayah bawak Laila dengan Ilyas jalan2 lagi. Oversea plak lepas ni. Hehe.

Love love!
Farsha a.k.a Ibu.

No comments: