Monday, October 26, 2015

Maisyah + Risz.

01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
36
37
38
39
40
41
42
43
44

Asalamualaikum.

Terlalu lama takde gambar baru kat blog. Kehidupan sekarang yang semakin hari semakin busy, kadang-kadang rasa macam tak cukup 24 jam sehari. Kena tambah jadi 30 jam ke.. 36 jam ke. Hehe.

Anyway, this wedding was held on August 2015. Alhamdulilah, Maisyah dan Risz selamat diijabkabulkan. Maisyah merupakan adik dalam Rackfast yang last skali kahwin. Hehe. Kalau officialnya yang still close to me, dia lah yg bongsu. :)

Alhamdulilah, manage to attend both of the ceremony. Masa nikah dapat pi solo, so boleh la lagi lari-lari amik gamba. Masa sanding, attend dengan Kioshii and both Ilyas and Laila. Alhamdulilah, masih terkawal.. tapi Ibu memang xdapat nk jadi photog sepanjang masa. Sorry pengantin, xdapat nk kaver full.. but akak tetap nk amik gamba korang kahwin! Hehe.

To Maisyah and Risz, selamat pengantin lama. Semoga jodoh korang dipanjangkan hingga ke akhir hayat seterusnya ke Syurga .. insyallah. Oh ye.. both of the are already expecting a baby soon. Express! Alhamdulilah.. rezeki Allah bagi. Semoga semuanya dipermudahkan dan selamat, Insyallah.

Congrats korang. :)

Love,
Kakak. :D