Monday, July 6, 2015

Orang-orang Baru. :)

Asalamualaikum.

Last post by me was on the month of March.

Eh eh eh. Bersawangnyaaaaa blog ni, adoih. Huhu. Ampunkan diri ini kerana kekurangan update (Bajet macam banyak je orang nk bace, haha), namun terlalu bz dengan keadaan kehidupan semasa sampai tak sempat nk update pape hehe.

But! Too much had happened semenjak terciptanya sawang di blog ini ... sepanjang 3 bulan lalu.. hehehe.

Alhamdulilah, we had some new addition for our family, my Wahabians Big Family khususnya, my small Fanapicaholic family, secara amnya. Aiceh. Haha.

HL01

Kenalkan, yg belah kiri tu Harun Nadim Fazhan. Addition baru utk kakak sulung saya.
Kenalkan juga, yg belah kanan tu, Laila. Addition baru utk saya.... yeay!

Hehehe.

Alhamdulilah, Harun was here on the 4th of April 2015. Dan semenjak itulah, dia membesar dengan jayanya. Sangat sangat berjaya masalahnya, macam kene pam pam. Dari cikeding naik jadi bam bam terus. Fuhhh. Skang ni dia dah 3 bulan, berat dia dah menganjak ke 7 kilogram ye. Haha. Semangatnya anak buah Mak Ngah niii. Hehe. Oh ye, Harun ni adik Daud la kirenye. Sama je muka dorang dua... cume Harun ni lebih kemelayuan skit berbanding Daud. Hehe.

Then, comes my Litlle Laila. Oh I loveeeeeee my baby gurl! Hehe. Alhamdulilah, she was here on the 30th of April 2015. 26 hari selepas Harun keluar melihat dunia. Sepatutnye dia dijangka keluar on May, tapi dipendekkan cerita.. yg tak brape lah nk panjang, dia jadi April baby. Hehe. Alhamdulilah, I am so happy to have a daughter in my life. Alhamdulilah, sepasang dah.. Ahmad Ilyas dan juga Laila. Aah, nama dia Laila je. Seketoi totoi je nama dia. Padahal pk punye la lama, nk decide pon susah bila dapat baby girl ni. Its hard u knowwwww... cari nama anak gegirl ni. Kalau lelaki macam agak senang sikit. Hehe.

Ok jap, belanja lagi skit gamba dorang, heee.

HL02
HL03
HL04

Alhamdulilah.. words can't describe how happy I am to have two more babies in my life. Meriah lagi tahun ni punye raya.. Ahli keluarga dah bertambah. Dua babies, and sorang menantu baru (my younger sister dah kahwin Feb lepas) Hehe. So tahun ni memang akan lebih kelibut menghandle dua anak-anak kecik molek. I hope I can do it! Hehe.

Skang pon dah masuk keje, sangat rindukan anak-anak kat rumah. Insyallah, kalau ade job pasni.. ade la gamba2 kahwin atau event. If x, penuh la muka bebudak ni plak dalam blog ni.. wehehehe.

Thanks for reading, and for your lovely thoughts.
Alhamdulilah for my Laila and also my Harun.

Salam Ramadhan everyone. :)
Farsha, Fana a.k.a Ibu.

No comments: