Thursday, March 19, 2015

Super Short Getaway at Kemensah with Babies :D

Kemensah01
Kemensah02
Kemensah03
Kemensah04
Kemensah05
Kemensah06
Kemensah07
Kemensah08
Kemensah09
Kemensah10
Kemensah11
Kemensah12
Kemensah13
Kemensah14
Kemensah15
Kemensah16
Kemensah17
Kemensah18
Kemensah19
Kemensah20
Kemensah21
Kemensah22
Kemensah23
Kemensah24

Asalamualaikum and hye.

Oh my, bersawangnya blog ni. I am sorry for the lack of updates, diri ini dikelilingi dengan keadaan yang tak mengizinkan.. sampailah bersawang blog ni hehe. Insyallah, will keep updating from time to time. A lot had happened lately ni, sangat2 banyak.. n memang xsempat langsung nk share kat blog. Hehe.

But, one of the story that I want to share.. my short getaway last week, KEMENSAH. Hehe.

Plan a short trip with some of my Rackfast adik-adik, nak mandi2 di Kemensah. Kalau 3 tahun dulu, kami pergi dengan pasangan masing-masing n nk enjoy, now its totally different. Kali ni kami semua dtg dengan anak-anak kecik.. hehe. Alhamdulilah, semuanya dah ada bala tentera. Hehehe. So fokus kali ni, g sana nk bg anak-anak merasa main air. Memang mak ayah tk diam nk menjaga n monitor bebudak ni sesaja.

Ibu pun sempat tak sempat je nk snap gambar-gambar ni. Sib baik dapat a few shots.. tapi kesudahannya, muka Ibu yang takde. Haha. Takpelah.. ok je. Janji muka-muka anak ni ade. Hehe.

Alhamdulilah, it was a fun trip. Insyallah lepas ni nk pi lagi. Tapi kene tggu hujung tahun la kot. Baru sesuaii dengan keadaan skang.. ihihihiihi.

Love!
Fana a.k.a Farsha.

No comments: