Monday, May 19, 2014

Taman Layang-layang Kepong. :)

TLL01
TLL02
TLL03
TLL04
TLL05
TLL06
TLL07
TLL08
TLL09
TLL10
TLL11
TLL12
TLL13
TLL14
TLL15
TLL16
TLL17
TLL18

It's been a while.
Busy sangat dengan life sampai blog pon xde masa nk update blog dengan penuh perhatian. How am I doing? Alhamdulilah. Life is life, ada ups and downs. But alhamdulilah, masih bernafas di bumi Allah swt ini.

Saya semakin "sihat", if you know what I mean. Makin tembam. Haha.

Last weekend, spent some lovely time with some of my friends at Taman Layang-layang Kepong, atau nama rasminya dalam Waze Taman Metropolitan Kepong. Tempat ni popular sbb ramai sangat orang main lelayang kat situ. But masa kami gi, penuh dengan layang2 kat atas tanah sbb angin xde. Jenuh tgk mak bapak budak usaha lari sana sini nak naikkan layang2 utk anak2 depa, tapi xdapek. Hehe.

See how happy my Ahmad Ilyas was? Hehe. He was so happy dapat lari sana sini. Including beberapa insiden terjatuh dan tergolek atas padang rumput yang agak basah masa tu. Tapi xpe, ibu biarkan je dia enjoy the rumput..biar dia active skit. Hehe.

Enjoy the pictures! Thanks for reading.. :)

Love!
Fanapicaholic. :)

Tuesday, May 6, 2014