Thursday, December 26, 2013

Pre-Wedding : Fifishafini & FahdSheardean.

PreWeddFF08
PreWeddFF01
PreWeddFF02
PreWeddFF03
PreWeddFF04
PreWeddFF05
PreWeddFF06
PreWeddFF07
PreWeddFF09
PreWeddFF10
PreWeddFF11
PreWeddFF12
PreWeddFF13
PreWeddFF14
PreWeddFF15
PreWeddFF16
PreWeddFF17
PreWeddFF18
PreWeddFF19
PreWeddFF20
PreWeddFF21
PreWeddFF22
PreWeddFF23
PreWeddFF24
PreWeddFF25
PreWeddFF26
PreWeddFF27
PreWeddFF28
PreWeddFF29
PreWeddFF30
PreWeddFF31
PreWeddFF32
PreWeddFF33
PreWeddFF34
PreWeddFF35
PreWeddFF36
PreWeddFF37
PreWeddFF38
PreWeddFF39
PreWeddFF40
PreWeddFF41

The Pre-Wedding of Fifishafini & FahdSheardean.

Soon to be married, my Wadi Unung and her long time boyfie very own Pre-Wedding. Moga Allah swt memudahkan segala urusan perkahwinan mereka. They gonna be married in January, Insyallah. Selamat menikmati hari-hari terakhir berdarah manis, sebelum bergelar Raja Sehari, seterusnya Suami dan Isteri. Hope you guys enjoy the pictures.

Stay in Love adik-adik. :)

Love!
Fanapicaholic.

Tuesday, December 24, 2013

Nita & Kimy.

Nita01
Nita02
Nita03
Nita04
Nita05
Nita06
Nita07
Nita08
Nita09
Nita10
Nita11Nita12
Nita13
Nita14
Nita15
Nita16
Nita17
Nita18
Nita19
Nita20
Nita21
Nita22
Nita23
Nita24
Nita25
Nita26
Nita27
Nita28

Nita & Kimy.

Nita was my MMU friends. Actually masa zaman belajar dulu, xpernah melepak dengan Nita ni. But we became close frens semenjak Angels tertubuh. So memang lepas zaman blaja yang jadi rapat dengan Nita ni. Hehe. She was one of the dancer dalam Floor Fever, selalu jugak la muka dia keluar menari kat TV. Hehe.

Syoknya datang majlis kahwin ni, sebab dapat reunited dengan kawan2 lain. Que yg dari Alor Star pun datang, so memang havoc. Weddingnya pun sempoi sbb dia btul2 buat majlis utk kawan2 dia je.. so no protocol. Hehe.

To Nita and Kimy, Selamat Pengantin Baru. Moga jodoh korang berdua dipanjangkan, dan diserikan dengan baby2 yang hyperactive seperti kamu berdua. Haha. May Kimy will always be ur dance partner until the end of time.. hehehe.

To my Angels, I love you guys. Rindunya kat korang!

Love Love Love!
Farsha. ;)