Thursday, October 10, 2013

Sungai Bil. :)

SGBil01
SGBil02
SGBil03
SGBil04
SGBil05
SGBil06
SGBil07
SGBil08
SGBil09
SGBil10
SGBil11
SGBil12
SGBil13
SGBil14
SGBil15
SGBil16
SGBil17
SGBil18
SGBil19
SGBil20
SGBil21
SGBil22

06.10.2013.
The Wahabians Clan pergi picnic bersama Keluarga EE dan Iqbal. :)
Sungai Bil is located in Slim River. Sbnrnye Sungai ni banyak memori, sbb dekat dengan rumah arwah Opah. Dari kecik memang slalu mandi sungai ni. The last time datang sini, masa belom kahwin lagi.. even Kak Dyana pon belom kahwin. So, kali ni giliran Daud dan Ilyas plak datang merasa mandi kat sini. Hehe.

Kami ajak Ee, Iqbal dan anak comel dorang si Wafi. Ee bawak skali anak sdara dia Hannan, dan forever handsome neighbour, Adik. :P Sepanjang masa kat sungai Abah dok panggil si adik ni "handsome" jek. Haha.

Ilyas was so excited. Dia tak takut air ye. Selamba je dia dok rendam dalam air sejuk2 tu, sampai biru kaki tangan semua. Daud xberapa nk mandi air, dia kejap2 nangis, disbbkan dia dah bleh jalan, dia lagi suke berjalan kat kawasan kampung. Mak Ngah la jenuh kene kejar dia. Si Wafi a bit demam, celup kaki nangis, bila masuk tengah air, baru steady. Hehe.

Alhamdulilah. Best dan best bila bawak anak2 ke tempat camni. Dulu ibu ayah pantang nampak air terus terjun, skang kene behave sbb ada Ilyas. Hehe.

Thanks Ee and family for the precious day. ;)

Love!
Fana a.k.a Fanapicaholic.

No comments: