Tuesday, July 9, 2013

Playground Session. :)

Playground01
Playground02
Playground03
Playground04
Playground05
Playground06
Playground07
Playground08
Playground09
Playground10
Playground11
Playground12
Playground13
Playground14
Playground15
Playground16
Playground17
Playground18
Playground19
Playground20
Playground21
Playground22
Playground23
Playground24
Playground25
Playground26
Playground27
Playground28
Playground29
Playground30
Playground31
Playground32
Playground33
Playground34
Playground35
Playground36
Playground37
Playground38

Ahmad Ilyas and Daud is enjoying their playtime at the playground. :)

The first session was on Sunday. Bawak Ilyas pergi playground kat Putrajaya.. bersama dengan Ummi. Ummi dia rindu sangat kat Ilyas, so kami bawak dia pergi sana. He was super happy. Ilyas la baby paling kecik kat taman tu.. temenung je dia tgk bebudak lain lari sana sini. Dia takleh lari lagi. Hehe.

The second session was on Monday evening. Teringin gak nk bawak Daud pergi sbb dia tak pernah pergi playground semenjak dia lahir ke dunia. Huhu. So, ajak Mak Su and Pak Su.. bawak the boys pergi playground kat blakang rumah je.. Daud takde perasaan, tp mulut xbenti bebel2.. suka la tu. Hihi.

Alhamdulilah, esok sudah bermula bulan Ramadhan. Dan ini adalah Ramadhan pertama diri ini bersama Ahmad Ilyas. Alhamdulih.. I am happy and blessed. ;)

Selamat berpuasa semua! :)

Love.
Fana a.k.a Fanapicaholic

Tuesday, July 2, 2013

Zalikha & Khairul. :)

Ieka01
Ieka02
Ieka03
Ieka04
Ieka05
Ieka06
Ieka07
Ieka08
Ieka09
Ieka10

Zalikha & Khairul.
Kenal Ieka from my Wadi Unung, Ieka was one of Wadi's college mate in KPTM Kuantan. Entah camana leh stay close dengan geng dorang ni. Hehe. The wedding was on last Sunday. Oh, pergi wedding ni bawak Ilyas and Daud ye.. memang adventure bawak dua baby keluar at the same time. Jenuh bergilir dengan Aniq n Fifi. Hehe.

To Ieka,
Selamat Pengantin Baru adikku.. moga jodoh kamu dan si dia berkekalan selamanya-lamanya, dikurniakan rezeki zuriat tak lama lagi dan juga memperoleh rahmat kebahagiaan dari Yang Maha Esa. Gatai sungguh si Ieka ni nk kahwin.. hehe. Your pelamin was so cantek ok adik. ;) Terkesima si Ilyas ngan Daud tgk kaler2 kat pelamin Ieka tu.. hehe..

Selamat Pengantin Baru Ieka.. ;)

Love!
Kakak.