Monday, June 10, 2013

KLMJ.

Asalamualaikum.

Ok, kali ni tanak letak gamba. :p

Baru sat tadi tergerak hati nk tgk post-post lama dalam blog. I've started blogging since 2008. Now dah 2013.. ok dah brape dah tu? 5 tahun. Baru 5 tahun? Rasa macam dah lama.

Ok like seriously, memang tergelak tgk post-post lama. Penulisan budak-budak, gambar huru-hara, gamba kecik-kecik.. and penggunaan bahasa yang agak budak sekolah. Eh yeke? Huhu.

But one for sure, i miss some of my old times. :(

Bile tgk post-post lama, memang sangat obvious byk perbezaan dalam photography skills dan jugak content blog. Dulu banyak mengadu tentang resah gelisah kehidupan, ada masalah mesti update blog, stress je update blog. Pastu kalau kuar dengan sape2, mesti update blog. Banding skang? Dah xbanyak bebel.. more to share gamba. Ada la mengadu, tu pon mana yg perlu n penting jek. Kan?

Hmmm, shud i write again? Or just share gamba? Or both?

Ok penin. Nantilah decide.


#KLMJ.

1) Zaman malu-malu bercinta. Amboi kemain share masa memula kapel dengan Kioshii. Tak malu betul.

2) Tulis surat untuk "Myself". Ok ni dah sangat lama xbuat. I miss myself.

3) Rindu zaman banyak keluar n beraktiviti dengan kawan-kawan. Serious rindu.

4) Rindu zaman bujang. Oh man. Sungguh lama jugak tempoh bujangan dalam blog ni.

5) Missing some of the people yang pernah dimention dalam blog ini. Ada certain tu dah lama sangat xjumpa.

6) I miss my guitar.

7) Patch things up again with my BFF. Yeah, she's my Wadi Unung now. Alhamdulilah.

8) My sister got risik, tunang and married. Same goes to me.

9) Update blog utk melepaskan perasaan tentang pergaduhan percintaan orang lain. Haha. Ada gak berkali2 dok buat pasal ni. :p

10) Rindu mak yang sangat sihat dulu. :)

Banyak dah berlalu, banyak dah berubah. But im glad some of the memories are here. Dapatlah KLMJ skali-sekala. Hehe.

Oh, shud I make this blog as www.fanapicaholic.com? Uiyooo. Best gak nih. :D

Love!
Fana a.k.a Farsha. :)

No comments: