Wednesday, June 12, 2013

Abang-abang seksi mandi kolam.

ADPool01
ADPool02
ADPool03
ADPool04
ADPool05
ADPool06
ADPool07
ADPool08
ADPool09
ADPool10
ADPool11
ADPool12
ADPool13
ADPool14
ADPool15
ADPool16
ADPool17
ADPool18
ADPool19
ADPool20
ADPool21
ADPool22
ADPool23

Sunday evening. Bawak Ilyas pergi rumah Mak Long dia, sbb nk tumpang mandi skali dalam kolam Daud. It was one of Daud's birthday present, oh.. Saya yg kasik. Hehe.

Daud was naughty dalam kolam. Dia dok sebok campak bola-bola tu keluar kolam. Hehe. Si Ilyas? He was super hyper. Tak diam. Nk ke sana sini.. macam dah pandai berenang. X takut langsung dengan air. Disbbkan Ilyas takleh duduk agi, terpaksa Pak Su masuk skali dalam kolam tu. Eleyyy..Pak Su suke sbnrnye, cover je macam tanak masuk. Hihik.

It was a pleasant evening. Kan best kalau ada kolam besar, leh mak-mak n ayah-ayah ni masuk skali. Semua teringin sebenarnya. Hehe. ;)

Cheers!
Fana a.k.a Farsha.

No comments: