Tuesday, October 30, 2012

Photoshoot Tak Rasmi.

DaudEmanFazhan_Scene

Bila Mak Ngah takde keje, ni lah hasilnya.
Nanti bile baby dalam perut ni keluar, xtau la camana obsesnya diri ini nk buat photoshoot.
Ntah, larat ke tidak. Hehe.

Gojes kan? Daud ni? :)
Harapnye, cousin Daud pun encem cam dia.. :) Hehe.

Love!
Mak Ngah Daud.

Thursday, October 18, 2012

18 October 2012.

MakNgahDaud

27 tahun.
Alhamdulilah.. Allah swt masih memanjangkan usia diri ini utk menjangkau usia 27 pada tahun ini. Alhamdulilah. Alhamdulilah.

Banyak yg terjadi. Banyak yang berubah. Banyak yang menduga.
Tak terbayang kehidupan ku ada corak yang sebegini.
Tapi siapalah kita utk menidakkan takdir Illahi.
Apa yang pasti, kita harus mencari hikmah-hikmah yang tersembunyi,
di sebalik setiap yang terjadi.

Alhamdulilah.
My special day was great.

My family treat me with a lovely dinner at somewhere super nice.

My hubby gave a double present yang sungguh wangi. Thank u Sang Suami. Perfume idaman. Love you always Sang Suami. :)

My parents gave me a present which is useful for me and my little baby in the tummy. :) Tq so much Mak Abah for everything.

My siblings gave me a pair of shoes which would made other people call me "Cool Mom". Haha. Like! I love you guys so munch2..

My bff, Fifi gave me few surprises which I didn't expect. Thanks Wadi. Byk impian yang kamu dah langsaikan buat saya. Thank u sayang. Love you and our friendship so much. :)

My day was blessed with a lot of birthday wishes thru sms, whatsapp, twitter and of course, Facebook. :)

Alhamdulilah, I know Allah swt still loves me. Allah blessed me to have a lot of great people in my life. Alhamdulilah.

Im 27 years now. Soon, I will be a mummy. May Allah swt make ease at everything for me and my little baby in the tummy. Insyallah.

Happy Birthday Diri Sendiri. :)

Love!
Myself.

Friday, October 12, 2012

Steamboat.

Steamboat01
Steamboat02
Steamboat03
Steamboat04
Steamboat05
Steamboat06
Steamboat07
Steamboat08
Steamboat09


"Orang tak pernah faham cerita kita. Orang takkan pernah faham kisah kita. Mungkin kita bersendirian dalam haluan ini, agar kita saja yang faham kisah ini, cerita ini, dugaan ini, suka duka ini, dan tentunya persahabatan ini.." - anon.

12.10.2012 - tq Wadi Unung for the steamboat. Saya masih menang makan udang banyak dari kamu. Haha. I love you bff. Always and always be. :)

Love,
Wadi Unung mu.

Thursday, October 11, 2012

Happy Birthday Mak Su Rai. :)

Hppy Birthday Mak Su Rai

11.10.12.
Mak Su Rai turned 24 years old. Mak surprisekan Mak Su Rai dengan a simple bbq dinner at our home, with our family. Alhamdulilah, it went great. Cume, Mak Ngah je yang sakit pinggang.. sbb duduk bawah lama sangat. Al-Maklumla, perut dah memboyot. Hehe.

Happy Birthday my dearest Sister.. Semoga Allah swt memanjangkan umur Rai, memurahkan rezeki Rai, merahmati kehidupan Rai.. serta dikurniakan lembaran baru yang jauh lebih baik dan bermakna dari yang sebelum ini. Banyak dugaan yg terjadi dalam keluarga kita, tapi Insyallah, akan ada yg lebih baik utk kita, asalkan kita sentiasa percaya kepada takdir Allah swt. Kan?

Akak always doakan Rai. Dun worry ok? Ada yang baik utk kita, kita je yang tak tahu. :)

Happy Birthday ok? Hope Rai suke pemberian xseberapa dari kakak2 hang ni. Hehe. Love you. Always.

Love!
Fana a.k.a Farsha.

Tuesday, October 2, 2012

Happy Wedding Kak Sya n Abang Sapik! :)

KakSya01
KakSya02
KakSya03
KakSya04
KakSya05

29.09.2012.
Akhirnya, dua hati ini disatukan.
Dorang bercinta dari zaman sebelum masuk MMU lagi, which was way before 2002.. hehe.

Tahniah Kak Sya n Abang Sapik.
Moga Allah swt sentiasa merahmati jodoh kalian berdua hingga ke Syurga. :)

It always felt good when you can meet with ur frens after a long period of time. Hehe. Alhamdulilah, dapat jumpa mereka2 ini. Ada yang last jumpa since wedding sendiri ari tu. Ada yg dah jadi ibu dah. :) hehe.

Love!
Fana a.k.a Farsha.