Wednesday, September 26, 2012

Party Spray for Adila Liyana! :)

DyllaBday01
DyllaBday02
DyllaBday03
DyllaBday04
DyllaBday05
DyllaBday06
DyllaBday07
DyllaBday08
DyllaBday09
DyllaBday10
DyllaBday11
DyllaBday12
DyllaBday13
DyllaBday14
DyllaBday15
DyllaBday16
DyllaBday17
DyllaBday18
DyllaBday19
DyllaBday20
DyllaBday21
DyllaBday22
DyllaBday23
DyllaBday24
DyllaBday25
DyllaBday26
DyllaBday27
DyllaBday28
DyllaBday29
DyllaBday30
DyllaBday31
DyllaBday32
DyllaBday33
DyllaBday34
DyllaBday35
DyllaBday36
DyllaBday37
DyllaBday38
DyllaBday39
DyllaBday40

23.09.2012.
As usual, the idea came from the mr hubby, Hairme. But dia mintak tolong bff wifey dia utk setup the plan. So rackfast decided nak makan kat Seoul Garden IOI, tanpa pengetahuan si Bday Gurl..kunun2 nk bg dua surprise la sbb tibe2 kami ada kat situ. Jenuh standby n sorok kat Ioi, last2 kantoi gak.. rasanya si Dylla dah bleh agak, but just taktau ape yg dah di plan. So ok la kan? :)

We had our dinner together, makanan awesome. Semua makan stok xingat dunia. Haha.

Lepas makan.. kami semua mintak diri cepat2 dari Bday Gurl n Hubby. Bukan sbb nk balik, sbb kami ada surprise lain. We all tanye mana depa parking, then we all standby kat area kete depa. Semua standby termasuk la si Baby Imad, anak Zanna. Huhu. Once depa dua dah nak sampai kete, kami SERANGGGGGG. With bubble cans and snow cans.

It was awesomeeee!! Hihik. Sebab Bday Gurl n Hubby memang xtau ape2. Tau2 kene serang dengan beberapa gerombolan manusia. Hehe. Dah macam penjenayah dah semua.. nasib baik plan menjadi. Hehe. Menjerit jugak la si Dylla..and also the hubby sebab terkejut. Hahaha.. Dylla kata ingatkan orang nk ragut ke ape.. hehehe..

Alhamdulilah, we had fun. :)

To Adila Liyana, happy 25th birthday.. Semoga sentiasa dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki.. serta mendapat rahmat yang Maha Esa. Akak jua doakan supaya korang berdua dikurniakan rezeki anak xlama lagi.. insyallah. :) Always doakan. Stay happy as always ok? :) Hope u and ur hubby enjoy kene spray malam tu. Hehe.

Rackfast love ya.. :)

Love!
Kakak.

No comments: