Wednesday, August 8, 2012

Super Late Post : Aniq's Birthday Party.

Aniq01
Aniq02
Aniq03
Aniq04
Aniq05
Aniq06
Aniq07
Aniq08
Aniq09
Aniq10
Aniq11
Aniq12
Aniq13
Aniq14
Aniq15
Aniq16
Aniq17
Aniq18
Aniq19
Aniq20
Aniq21
Aniq22

Asalamualaikum.
This is a superrrrrrrrrrrrrrrr duperrrrrrrrrrrrr late post! Uhuk!

Terlalu banyak yg terjadi dan berubah sampaikan dah kekurangan masa dan mood utk update blog. Haih. But, Insyallah, after this dah tanak tgglkan blog ni bersawang.. mintak2 la rajin! :D

Party Hari Jadi Aniq yang ke 12. Ok, memang dah lama. Even masa tu my elder sis still mengandung, and si Daud tak keluar lagi. Hehe. The party was held at our home, manage to invite our jiran2, sedara mara terdekat n of course, Aniq's schoolmate.

Alhamdulilah, it went great. Gamba banyak, but ini je yg comel utk di share. :)

HAPPY BIRTHDAY ANIQ. I know its late, but i still love you. Dah 12 tahun, dah takde manja2 dah, sbb skang Aniq dah kurang dapat perhatian. Semenjak si Daud keluar, Aniq dah takleh memanja. Hihik!

Love yu my lil bro.. :)

Love!
Fana a.k.a Farsha.

No comments: