Monday, August 27, 2012

Aidilfitri 2012.

Raya2012_01
Raya2012_02
Raya2012_03
Raya2012_04
Raya2012_05
Raya2012_06
Raya2012_07
Raya2012_08
Raya2012_09
Raya2012_10
Raya2012_11
Raya2012_12
Raya2012_13
Raya2012_14
Raya2012_15
Raya2012_16
Raya2012_17
Raya2012_18
Raya2012_19

Alhamdulilah.
Masih dipanjangkan umur utk merasa Aidilfitri yang berbeza tahun ni. :)

1st raya as a wife,
1st raya with Kioshii,
1st raya as a Mak Ngah,
1st raya with baby Daud,
and.. my 1st raya as a preggy mommy to be.

Tahun ni, raya agak sederhana. Perut dah makin besar, so xbanyak shopping raya. Beli ala kadar jek tahun ni. Hehe. 1st raya masih di KL, celebrate at home and then pergi ke rumah kuarga mentua. Rumah depa kalau 1st raya mmg meriah, dah macam buat open house. ;) Hehe.

Second raya baru balik ke kampung Opah. Yeay! Dapat jumpa Opah. Alhamdulilah, jalan xbrape jem. But, balik kampung dalam keadaan mengandung memang banyak dugaan. Huhu. Tak pasal malam kedua raya dok merayau satu kampar cari kinik. Last2 semua tutup. Sadis.

Oh, tahun ni gamba raya sangat sikit. Al maklumlah, keadaan fizikal skang membataskan skill nk amik gamba mcm zaman muda. Huhu. Rasa ralat jugak, buat seriously tak larat. So ini je yg ada utk dishare. Hehe.

Banyak yg berubah Raya kali ni. But, alhamdulilah, I am blessed. I am happy. The baby in the tummy sangat hyper. Asik tendang2 je skang. Subhanallah. :)

Happy Raya everyone!
Fana a.k.a Farsha.

No comments: