Thursday, June 28, 2012

The Gorgeous Daud Eman Fazhan. :)

Def01
Def02
Def03
Def04
Def05
Def06
Def07
Def08
Def09
Def10
Def11
Def12
Def13
Def14
Def15
Def16
Def17
Def18
Def19
Def20
Def21
Def22
Def23
Def24
Def25

Little Daud Eman Fazhan.
No words can describe how gorgeous he is.
The pictures do tell the story.. aite? :)

Love!
Mak Ngah Daud.

Monday, June 18, 2012

Dya & Aizat.

Dya01
Dya02
Dya03
Dya04
Dya05
Dya06
Dya07



















Congrats to Dya and Aizat. :)
I knew Dya from my bff. Dorang satu kolej masa blaja kat Kuantan dulu. They got married last week, on 10.06.2012. Congratulations Dya.. Semoga rumahtangga kalian dirahmati oleh Allah swt.. ;)

Ps : Sonok dapat jumpa adik2. Rasa diri ini dah tua. Huhuk.

Love!
Fana a.k.a Farsha.

Friday, June 1, 2012

Daud Eman Fazhan.

Daud

Alhamdulilah.
My sister selamat melahirkan seorang baby boy, seberat 3.77 kg pada 11 Mei 2012.
His name, Daud Eman Fazhan bin Mohd Hezri Fazhan.
Today, dia dah masuk 21 hari dah. Hehe.

Dan, saya sebagai Mak Ngah amat lah berbangga sebab.. Daud dilahirkan dalam keadaan selamat, extra special sbb dia lahir pada hari yg sama dengan birthday daddy dia, Abang Hezri on 11th May. So, tahun depan double birthday celebration la gamaknya. Hehe.

The ultimate thing is, Mak Ngah sangat bangga sbb nama DAUD itu berjaya menawan hati mummy n daddy Daud, sampai dorang nak kekalkan nama DAUD for their baby. Hehe. Oh so ohsemmm!

Mak Ngah loves you Daud Eman Fazhan. Nnt kita photoshoot banyak2 lagi eh? Ehehe..

Muah!
Mak Ngah a.k.a Fana a.k.a Farsha.