Wednesday, May 23, 2012

Congrats Cmasan & Nazmi. :)

Cmasan00
Cmasan01
Cmasan02
Cmasan03
Cmasan04
Cmasan05
Cmasan06
Cmasan07
Cmasan08
Cmasan09
Cmasan10
Cmasan11
Cmasan12
Cmasan13
Cmasan14

Cmasan & Nazmi. 05.05.2012.
Cmasan a.k.a Syima was my officemate during my work days in Damansara office. Rezeki mentakdirkan kami untuk stay as officemate until now, in Putrajaya. Kalau diikutkan, kitorang plan nk kahwin pon, pada waktu yg lebih kurang sama. Then, saya decide on March, dia on May. :)

The reception was in Kerteh, Terengganu. Disebabkan saya ada wedding lain pada hari Ahad, saya decide utk pergi ke wedding Cmasan balik hari jek. Kalau ikutkan cerita, Kerteh tak jauh sangat.. Aicehhh.. Dekat 4 jam juge baru sampai di rumah Cmasan. Kebas jugak montot kami. Ahaks!

Walaupun journey jauh, tapi kami happy sebab akhirnya dapat jugak sampai ke rumah Cmasan. Cmasan dah banyak tolong famili saya, since wedding Kak Dyana lagik. :) Cume sayangnye, the whole family xdapat ikut sebab masing2 standby for my sis utk bersalin ari tu. So yg dapat pergi, Me, Kioshii, Rai + Fiance. Alhamdulilah, the journey was great, we manage to sampai on time, makanan sedap and kitorang dapat jumpa pengantin lama. Oh, the door gift was ohsem. Hand made by pengantin. Hehe. :)

To Cmasan dan Nazmi,
Selamat Pengantin Baru ye.. Semoga Allah swt sentiasa merahmati perkahwinan Syima dan Nazmi. Moga jodoh kalian dipanjangkan hingga ke akhir hayat, seterusnya ke Syurga. Insyallah. Cepat2 dapat baby.. bleh buat kawan utk si Daud.. aiceh! Hehehe.. 

Oh ya, good luck for the second reception on this coming Saturday. Elok kan, sorang Kerteh, sorang Grik.. Jauh betul kampung korang.. hehehe.. ;)

Congrats Cmasan! :)

Love,
Kak Farsha. :)

No comments: