Monday, May 28, 2012

Congrats Che Nurul Suaidah & Dinn. :)

Che01
Che02
Che03
Che04
Che05
Che06
Che07
Che08
Che09
Che10
Che11
Che12
Che13
Che14
Che15
Che16
Che17
Che18
Che19
Che20

06.05.2012
Che & Dinn.

Che was my classmate when i was 6 years old. Sampai darjah tiga, then kitorang terpisah, but remain satu sekolah sampai form 5. :)

They've been through a lot i guess, tapi Jodoh tu kan aturan Allah swt? Akhirnya dorang sampai jua ke jinjang pelamin. :)

Congrats both of you. Semoga perkahwinan korang dirahmati, dikurniakan seribu kebahagiaan, serta jodoh dipanjangkan hingga ke syurga, Insyallah. Love love love! :)

Thanks kawan2.. yg sentiasa membuatkan gamba2 saya menjadi sangat meriah. Love them as always. ;)

Fana. :)

Wednesday, May 23, 2012

Congrats Cmasan & Nazmi. :)

Cmasan00
Cmasan01
Cmasan02
Cmasan03
Cmasan04
Cmasan05
Cmasan06
Cmasan07
Cmasan08
Cmasan09
Cmasan10
Cmasan11
Cmasan12
Cmasan13
Cmasan14

Cmasan & Nazmi. 05.05.2012.
Cmasan a.k.a Syima was my officemate during my work days in Damansara office. Rezeki mentakdirkan kami untuk stay as officemate until now, in Putrajaya. Kalau diikutkan, kitorang plan nk kahwin pon, pada waktu yg lebih kurang sama. Then, saya decide on March, dia on May. :)

The reception was in Kerteh, Terengganu. Disebabkan saya ada wedding lain pada hari Ahad, saya decide utk pergi ke wedding Cmasan balik hari jek. Kalau ikutkan cerita, Kerteh tak jauh sangat.. Aicehhh.. Dekat 4 jam juge baru sampai di rumah Cmasan. Kebas jugak montot kami. Ahaks!

Walaupun journey jauh, tapi kami happy sebab akhirnya dapat jugak sampai ke rumah Cmasan. Cmasan dah banyak tolong famili saya, since wedding Kak Dyana lagik. :) Cume sayangnye, the whole family xdapat ikut sebab masing2 standby for my sis utk bersalin ari tu. So yg dapat pergi, Me, Kioshii, Rai + Fiance. Alhamdulilah, the journey was great, we manage to sampai on time, makanan sedap and kitorang dapat jumpa pengantin lama. Oh, the door gift was ohsem. Hand made by pengantin. Hehe. :)

To Cmasan dan Nazmi,
Selamat Pengantin Baru ye.. Semoga Allah swt sentiasa merahmati perkahwinan Syima dan Nazmi. Moga jodoh kalian dipanjangkan hingga ke akhir hayat, seterusnya ke Syurga. Insyallah. Cepat2 dapat baby.. bleh buat kawan utk si Daud.. aiceh! Hehehe.. 

Oh ya, good luck for the second reception on this coming Saturday. Elok kan, sorang Kerteh, sorang Grik.. Jauh betul kampung korang.. hehehe.. ;)

Congrats Cmasan! :)

Love,
Kak Farsha. :)

Wednesday, May 16, 2012

Whyda & Syawal, The Reception.

Sanding01
Sanding02
Sanding03
Sanding04
Sanding05
Sanding06
Sanding07
Sanding08
Sanding09
Sanding10
Sanding11
Sanding12
Sanding13
Sanding14
Sanding15
Sanding16
Sanding17
Sanding18
Sanding19
Sanding20
Sanding21
Sanding22
Sanding23
Sanding24
Sanding25
Sanding26
Sanding27
Sanding28
Sanding29
Sanding30
Sanding31
Sanding32
Sanding33
Sanding34
Sanding35
Sanding36
Sanding37
Sanding38
Sanding39
Sanding40
Sanding41
Sanding42
Sanding43
Sanding44
Sanding45
Sanding46
Sanding47

Ok, post yang tersangat lambat. Asik delay jek. Uhuk.
Waida & Syawal, The Reception on 28 January 2012.

Buat Waida n Syawal, ampun bangat sbb terlalu lambat upload.
But the "seri" are still there, I'm sure. :)