Wednesday, April 25, 2012

Bersawang, Yup. I Know.

Holiday01
Holiday02
Holiday03
Holiday04

Asalamualaikum. =.=

Ok, i know, i know.
Blog dah bersawang. Huhu.
Oh, lamanya tak update belog. Bukan nk kata takde cite, or takde masa. But takde mood. Valid x? Huhu.

Hampir 2 bulan berlalu, Alhamdulilah, telah selamat bergelar isteri kepada En. Amad saya. :) And yes, lepas kawin, memang terasa agak lemau nk update blog, update fb.. apekan lagi edit gamba. Oh my, tak tau kenapa jadi malas. Sbnrnye, ada sbb lain, PC rosak. Dats why. Nk update kat opis, xda masa kononnya. Uhuk.

Gamba kat atas tu kat mana? Ooo.. tu kat Pangkor. So called Honeymoon, yg tak brape nk honeymoon pada saya dan En. Amad. Huhu. Banyak plak hal jadi masa ke sana, one of it was.. Pangkor penuh dengan orang menyambut Thaipusam. Hehe.. dan juga ari hujan. Huhu. Macam2, but it was pleasant.

Insyallah, akan dikongsikan jugak gambar2 kawin. Ada dekat 3000 keping ni. Huhu. Camana nk pilih pun xtau. Help!

But one thing for sure, terlalu banyak bende yg berubah dan berlaku selepas kahwin. Dulu sorang, sekarang dah berdua. Banyak ups and down, walaupun kami baru kawin. But, that's life I guess. Harapannya diri ini tabah menghadapi segala cabaran baru yang akan datang.

I miss photography. I miss my hyperactive attitude. I miss my frens. And I miss being the old me.

Tengah redeem myself lagi. Hopefully.

Stay tune yah?
Fana a.k.a Farsha.

No comments: