Wednesday, February 15, 2012

Tulis.

Asalamualaikum.

Hey.

Rasanya macam dah lama xupdate blog ini dengan TULISAN. Dah bertahun jugak blog ini dihiasi dengan gamba2 dan aktiviti. Hehe. Well, i am grateful with my life, and love to share those moments in my blog.

But, i miss those days, where I love to write. Serius, aku sbnrnye suke menulis. Dulu masa skola rendah, aku siap buat satu cerita, konon2 bajet nk buat cam cerpen la. Huhu. Tapi jalan cerita ampeh. Ada la skali masuk pertandingan cerpen masa kat skola rendah. Main anta je karangan kat cikgu. Tup tup, 2 bulan lepas tu dapat sijil. Cikgu kata aku menang peringkat daerah. Heh? :P

Masuk sekolah menengah, oh xda jugak. Yang ada, masa jawab exam bahasa melayu. Haha. But oh, i did wrote once, a story called "Kasihmu Teman". And, dat story hanya sorang je yg dah bace. Huhu. Biarlah, tamau publish. Malu. Even, dat person did tell me yang the story was great. Hehe. Thanks dear, aku harap dia sorang je simpan citer tu. Hehe.

Maybe dah kene start menulis balik. Even kalau bukan novel pon, maybe bebel kat blog? Almaklumlah, xlama lagi nk jadi Puan. Kot2 lagi kuat plak membebelnye plak kan.

Tapi, ada ke orang sudi nk bace? Hmm.

Melaka

Nowadays, otak xpernah berhenti berpk. Macam2 yang aku pk. Buruk, baik, sedih, happy. Aku kecamuk. Allah, moga kamu sentiasa bersamu aku, dan dia. Amin.

Farsha.

2 comments:

khaizarien said...

saya nk baca!!!!

Fanapicaholic said...

Malu la awak.. awak nye tulisan lagi bestttt! Jeles.. hehe.. :)