Monday, January 30, 2012

Surprise Party For Fiefie. :)

PartyFifi01
PartyFifi02
PartyFifi03
PartyFifi04
PartyFifi05
PartyFifi06
PartyFifi07
PartyFifi08
PartyFifi09
PartyFifi10
PartyFifi11
PartyFifi12
PartyFifi13
PartyFifi14
PartyFifi15
PartyFifi16
PartyFifi17
PartyFifi18
PartyFifi19
PartyFifi20
PartyFifi21
PartyFifi22
PartyFifi23
PartyFifi24
PartyFifi25
PartyFifi26
PartyFifi27
PartyFifi28
PartyFifi29
PartyFifi30

The idea came from Fifi's boyfie, Mr. Fahd.

Jenuh pk kat mana nk buat surprise party ni. Last2 decide buat kat KFC baru kt area Puchong Utama. Hehe.

Alhamdulilah, semuanya berjaya dirahsiakan. Birthday Girl langsung tak jangka yg boyfie and her Rackfast can pull off something yang macam ni. After all, memang Fifi ni yg slalu buat surprise utk org. Dia selalu jadi AJK yg paling utama kalau nk organize ape2 utk kekawan dia..so, it is time for her to get a surprise of her life! So, alang2 boyfie dia ajak, kitorang join skali buat plan utk surprisekan dia.

How it goes? The pictures do tell the story kan? :)

Dia terkejut tahap dewa..sampai meleleh airmata. :) Hehe. Dia kata dia tak sangka yang org2 yg dia syg ni akan buat something yg macam ni utk dia. Well my dear, we all do love yu very much.. and you are important to us.. ok syg? :)

Congrats to Mr boyfie, En. Fahd sbb berjaya.. ehehehe.. and to Rackfast n Partners, thanks for all the effort n the hardwork. Aiceh. :)

To my dearest Fiefie, Selamat Hari Jadi.. walaupun agak lambat jgak akak upload gamba ni, but gamba2 tu masih tak basi. Hope that party would make you feel happy and appreciated. Hey, ramai yg sayangkan Fifi.. ;) Btw, untunglah En. Boyfie hadiahkan BB. Bold 3 lagi tau. Kelassss~~

To my dearest Fifi, my adik angkat and also my BFF.. Selamat Hari Jadi yang ke 25. Semoga Allah swt akan sentiasa memanjangkan usiamu, memurahkan rezeki mu.. serta sentiasa melimpahkan rahmat dan kesejahteraan buat mu.. sehingga ke akhir hayat. Insyallah. Kakak sayang kamu bangat2 ye wahai adikku.. :)

Love yu my Fifi.. as always. ;)

Love!
Kakak, Fana a.k.a Farsha :)

No comments: