Thursday, December 29, 2011

The Long Distance Relationship.



Ish, banyaknye habuk.
Merah mata. Haih.

- It's Malaysian Made. ;)

Wednesday, December 28, 2011

The fun was not fair.

Funfair01
Funfair02
Funfair03
Funfair04
Funfair05
Funfair06
Funfair07
Funfair08
Funfair09

It was a super small funfair.
One thing for sure, terasa amat tua bila pergi tempat2 camni.
Nak naik bumper car pun, rasa macam xmuat jek. Haha.

But the 'buaian' ride was awesome.
Abang Bangla je yg jaga, siap berbunyi lagi mesin dia.
Tapi tinggi giler dia naik, dah sama feel macam kat Times Square. Wuu.

Oh.
2011 is leaving, 2012 is coming.
Banyak perubahan bakal terjadi.

Thanks bff for temaning. Love ya Cik Piyot. Muah!

Love.
Fana a.k.a Farsha.

Tuesday, December 20, 2011

Kemensah.

Asalamualaikum.
Let the pictures do the talking first. :)

Kemensah01
Kemensah02
Kemensah03
Kemensah04
Kemensah05
Kemensah06
Kemensah07
Kemensah08
Kemensah09
Kemensah10
Kemensah11
Kemensah12
Kemensah13
Kemensah14
Kemensah15
Kemensah16
Kemensah17
Kemensah18
Kemensah19
Kemensah20
Kemensah21
Kemensah22
Kemensah23
Kemensah24
Kemensah25
Kemensah26
Kemensah27
Kemensah28
Kemensah29
Kemensah30
Kemensah31
Kemensah32
Kemensah33
Kemensah34
Kemensah35
Kemensah36
Kemensah37
Kemensah38
Kemensah39
Kemensah40
Kemensah41
Kemensah42
Kemensah43
Kemensah44
Kemensah45
Kemensah46
Kemensah47
Kemensah48
Kemensah49
Kemensah50
Kemensah51
Kemensah52
Kemensah53

18.12.2011
Rackfast buat trip terakhir utk tahun 2011 ke Kemensah.
Kali ni agak lain, sbb ada yg bawak hubby, tunang n boyfie.
Well, what can I say, di mana jua kami berada, ramai atau sikit, it is always a joy.

It was a great great day.
Sonok dapat masuk hutan balik.
Rasa tenang je jiwe. Hilang segala masalah buat seketika.

Thanks to those who involve in planning and making this trip a reality.
So, orientasi berjaya. Lepas ni ke mana pule? :)

Mummy to be cakap, "Pulau Perhentian bulan Disember tahun depan."
Hamik ko, stahun sebelum dah plan. Hebat kan?
Well, that is just the way we are, Rackfast. :)

Muah!
Fana a.k.a Farsha