Thursday, October 27, 2011

I Love Rackfast. :)

RackfastSurprise01
RackfastSurprise02
RackfastSurprise04
RackfastSurprise05
RackfastSurprise06
RackfastSurprise07
RackfastSurprise08
RackfastSurprise09
RackfastSurprise10
RackfastSurprise11

22.10.2011
After some long long long thread of email, Rackfast akhirnya berjaya merealisasikan satu plan utk mandi sungai together-gether. :)

Alkisahnya, si mummy to be yang ajak.. katanya, baby nk mandi. So aunty2 lain semua on saje lah kan? So kami semua ke Sungai Sendat, kat area Hulu Yam. Tour Guide? Dylla. Agak jauh sikit dari Hulu Yam, but it was worth it. :) Sungainye bersih, and tak brape crowded. So, memang seronok dapat kawasan yg best tanpa penuh dengan orang.

And guess what, I got another surprise! Yeay. Actually tak expect ape2.. since morning. Since dari Fifi jemput dari umah, masak kat rumah Zanna sampailah ke Sg. Sendat.. tak syak ape2 pon. Saya mula syak, bile tibe2 Fifi datang and tutup mata saya. Cewah, siap maintain kata.."Eh, ape ni? Nk buat ape ni?" Haha..

Then.. lepas beberapa ketika, Fifi bukak mata saya, serentak dengan itu, berkumandang lagu Happy Birthday, dan serentak dengan itu jugak.. TEPUNG MULA TURUN DARI LANGIT. Waaaa.. siap masuk mulut! Haha. Sungguh tak sangka depa nk bg saya hadiah tepung dengan kek. Ehehe. But, it was great. Seumur idup tak pernah kene lumur dengan tepung, and dat day, satu kilo tu mmg khas utk saya. So.. hamek! :D Hehe.

It was a great experience. The feeling when your lovely adik2 sings together for ur birthday, and bawak kek kat kite.. it was overwhelmed. Saya amat terharu. Tapi airmata tak jatuh, dia dah disejat oleh tepung. Hihi.

After that, we ate some cakes. Oh xlupe, sebelum tu da bantai makan nasi dengan sambal sotong, ayam goreng n sayur goreng by Zanna. Sandwich, hotdog n nugget by Yann.

It was a great great day. And it made me realize, i love these girls more than anything. :)

To my lovely adik2,
Fifi, Zanna, Nadd, Yann, Mysha, Niess, Dylla..
Thank u so much for the trip, the food, the cake, the tepung and also the birthday song. Kakak appreciate semua effort korang to make it work. Memang akak tak syak ape2. Walaupun pada hakikatnya, Fifi ckp cake tu ada kat blakang akak je masa dalam kete. Hehe.. Dh tua2 ni mmg lambat pikap. Thanks again korang. So so much.

Korang ni ibarat dadah utk akak.
Kene selalu dapat, kalau tak, jadi tak betul. Hehe.
Yes, akak addicted to Rackfast. :)

Kakak loves you. Till the end of my life. Insyallah. Muahs!

Love,
Kakak a.k.a Fana a.k.a Farsha.

1 comment:

OMGitsDylaLeanna said...

Gambar cantek2.. Nak curik tapi ade watermark plak.. Camne?? Hurm... Anyway, Hepy Bday Kakak for keseratus 18juta kali wish.. Bhahahahha..