Monday, September 5, 2011

Icity after Iftar.

Icity01
Icity02
Icity03
Icity04
Icity05
Icity06
Icity07
Icity08
Icity09
Icity10
Icity11
Icity12
Icity13
Icity14
Icity15
Icity16
Icity17
Icity18

Kioshii and I was heading home when suddenly Kak Yong called my phone,

"Fana.. balik dah ke? Kitorng nk pergi Icity ni, bosan nk balik awal.."

Masa tu dah nak sampai umah Kioshii dah, then we decided to headed straight to Shah Alam. Ok jugak, lagi pon dah lama tak beriadah dengan kawan2. Hehe.

So, we had a splendid time there. Ni pon ajak suku je dari the real team. Kalau ajak semua yg join buka pose tadi, mau gugur lampu2 yang ada kat Icity tu. Hehehe.

And as always, loving the light, loving the environment.. loving the people. Hehe. Icity dah ada banyak penambahan baru, since last saya pergi setahun yg lepas. Dah ada funfair, ada arcade, ada karaoke, ada rumah salji, and lagi banyak taman2 lampu kat situ. Nasib baik bulan pose dorang charge murah, RM 1 je per kereta. Hehe.

Ps : Post ni agak terlewat sbnrnye. Nnt nk share gamba raya plak. Tunggu yeh? :)

Love!
Fana a.k.a Farsha

No comments: