Tuesday, September 27, 2011

16 & 18 Sept. :)

Suraya & Zubair
Soya01
Soya02
Soya04

Adeq & Remy
Adeq01
Adeq02
Adeq03
Adeq04
Adeq05
Adeq06
Adeq07
Adeq08
Adeq09
Adeq10
Adeq11
Adeq12
Adeq13
Adeq14
Adeq15
Adeq16
Adeq17
Adeq18

Erin & Ryzal
Erin01
Erin02

16.09.2011
Suraya & Zubair solemnization. Suraya was my friend during my study years in MMU. Pernah practical dengan dia skali masa di Aspati Sdn. Bhd. Alhamdulilah, kawin dah dia. The solemnization was nice and smooth. The reception will be in November. Tahniah Soya.. Hope perkahwinan kamu dan si dia dijadikan motivasi buat ibu mu utk sembuh sepenuhnya. Insyallah. Always doakan ur Lovely Mom. :)

18.09.2011.
Adeq & Remy. Ingat pre-wedding dorang? Sile tgk kat sini. Hehe. Alhamdulilah, mereka dinikahkan pada 17.09.2011 dan disandingkan pada hari seterunye. What more can i say? They both look lovely.. Adeq's dress was beautiful. Kene ok kaler biru n pink yg dorang pilih tu. Hehe. To Adeq n Remy, Selamat Pengantin Baru. Semoga kehidupan kamu sebagai suami isteri dilimpahi rahmat dan berkat dari Allah swt. :) Love yu both!

18.09.2011.
Erin & Ryzal get married on the same day as Adeq n Remy. Erin ni schoolmate jugak.. hehe. Alang2 kawan2 dah ramai di majlis Adeq, kami semua buat trip ke wedding dia plak. Tak jauh pon, dekat jek.. hehe. dalam 8 km camtu. To Erin n Ryzal, congrats dan Selamat Pengantin Baru. :)

Ok.. skang mmg ramai orang nk kawin. Ada lagi update nk masuk ni. Tunggu ye? Kene ikut turn. Hehehe.

Oh... asik upload gamba member kawin je, semua dok tanye. Bile saya dan Kioshii punye wedding?

-- Insyallah. Xlama lagi. Hehe. :)

Love!
Fana a.k.a Farsha.

No comments: