Wednesday, August 24, 2011

Depa Yg Happening. :D

Berbuka_01
Berbuka_02
Berbuka_03
Berbuka_04
Berbuka_05
Berbuka_06
Berbuka_07
Berbuka_08
Berbuka_09
Berbuka_10
Berbuka_11
Berbuka_12
Berbuka_13
Berbuka_14
Berbuka_15
Berbuka_16
Berbuka_17
Berbuka_18
Berbuka_19
Berbuka_20
Berbuka_21
Berbuka_22
Berbuka_23
Berbuka_25
Berbuka_24
Berbuka_26

20.08.2011.
Hari birthday Kioshii dihiasi dengan majlis berbuka puasa beramai2 bersama teman-teman seperjuangan masa zaman skola menengah dulu. Thanks to Adeq and Liezza kerana effort mereka utk menganjurkan majlis sebegini.

The event started at 6.30 pm, until 9.45 pm. The food was great, the crowd mmg sangat happening. Ada yang bawak pasangan, bawak anak and bawak kad jemputan kahwin. Hehe.

Satu je tk syok, the restaurant itself. Depa dok suh kami makan sampai pukul 8.45 malam sahaja. Depa kata akan ada sesi kedua pada pukul 9. And i was like, heeelllloooo. Xpenah seumur hidup saya pi makan buffet ramadhan yg ada sesi2. Well, nampak sangat depa nk untung lebih. Saya sempat me'nyekolah'kan a few staff of the restaurant. Agak2 la, kalau nk untung pon, takkan sampai makan time pon boleh buat sesi.

Nasib baik kawan-kawan saya jenis pandai makan n makan laju2. Kami bantai makan bende2 yang mahal je yg ada kat buffet tu. Haha. Make it worth every RM we pay. Hehe.

Conclusion? Great nite, great time, great people.. great FRIENDS. Tapi xsempat nk kenekan Kioshii dengan telur n tepung, since tak sempat nk bli kat hypermarket. Plus, kami dua pakai baju baru malam tu, tamau kotor2. Haha. *Alasan*.

Love!
Fana a.k.a Farsha

No comments: