Tuesday, June 28, 2011

Adila & Hairme

Dylla_01
Dylla_02
Dylla_04
Dylla_05
Dylla_06
Dylla_07
Dylla_08
Dylla_10
Dylla_12
Dylla_13
Dylla_14
Dylla_16
Dylla_17
Dylla_18
Dylla_20
Dylla_21
Dylla_22
Dylla_25
Dylla_27
Dylla_28
Dylla_29
Dylla_32
Dylla_33
Dylla_34
Dylla_35
Dylla_36
Dylla_38
Dylla_39
Dylla_46

*unofficial shoot.

28.05.2011
Ok, i know. Lewat sebulan update gamba ni.

Im sorry for the late entry, pengantin lawa sangat, sampai takleh fokus utk edit gamba. Hehehehee. Selamat pengantin baru khas buat Adila Liyana dan suaminya, Hairme. Adila was also one of my rackfast sista. Dan dia adalah pengantin terakhir dalam rackfast bg tahun 2011. Yg lain2 sambung contract tahun depan. Hehe.

So to my dearest Dylla, happy pengantin baru. Semoga jodoh kalian sentiasa beroleh rahmat dan kebahagiaan oleh Allah swt. Cepat2 dapat baby ye. Boleh la anak Zanna jadi kazen dengan anak korang. Weehehe.

ps : Seronot tgk orang kawin. Haish. :P

Love love!
Kak Fana a.k.a Farsha.

Thursday, June 23, 2011

From UUM with A Lil Bit Love.

UUM_01
UUM_02
UUM_03
UUM_04
UUM_05
UUM_06
UUM_07
UUM_08
UUM_09
UUM_10
UUM_11
UUM_12
UUM_13
UUM_14
UUM_15
UUM_16
UUM_17
UUM_18

Kerja membuatkan aku berpeluang untuk ke UUM.
It's refreshing.
But sememangnya UUM kat hujung dunia. Hehe.

Sempat memantau training 3D Software, Maya for the student.
Ada yang dapat practical kat Amsterdam tu. Giler ah.
Hope yang dapat g tu will make UUM proud.
Jaga nama baik kat negara orang ye?
Even tough kat Amsterdam, India, China and Jakarta.
Untung la... :)

Seronok skali skala dapat pergi amik angin di negeri lain.
Hijaunye negeri Kedah. Seronot tgk sawah padi yg banyak.
Thanks to Liya n Pa for the hospitality. :)
Hangpa buat den rasa pi Kedah macam pi Ganu. Wehehe.

UUM_Que

Oh ya. Sempat jumpa Lalink Que masa kat sana.
Thanks for the dinner treat sayang. :)
Loving our little short session very the much.
Kem salam kat "member" u eh? Ehe.

I'm loving it,
Fana a.k.a Farsha

Wednesday, June 22, 2011

Wordless Wednesday #1 - Friends.

Friends

Tuesday, June 21, 2011

Alo tomey tomey.

Tomey

*Quick update.

Haish comelnya kamu...
Kalau buat si comel ni jadi hantaran kawin boleh tak?

-- nak ke dia duduk diam atas talam hantaran tu nanti? hehe!

Ps : Banyak bende nk update, banyak aktiviti nk cerita, tapi asik tak sempat jek. Haish.

Stay tune,
Fana a.k.a Farsha