Wednesday, May 18, 2011

Oh Kaum Sejenisku.

oh, gamba yang tiada kaitan dengan entry.
dorang tak ckup umur gi nk ada lesen. huu.

Hari ini.

Bagi signal ke kiri, masuk dengan slow slow.
Tapi, sekor Myvi yang dok blakang belah kiri ni, tanak kasi chance.
Dia laju jugak, walaupon aku yg comel ni dah bagi signal nk masuk simpang kiri.
Terus terkeluar dialog .. "Ishh. Mangkuk tol perempuan ni.."

*Senyap kejap*

Eh, aku kutuk kaum sejenis.

Haha.
Biarkan, memang ada SESETENGAH perempuan macam ni.
Diulangi, SESETENGAH sahaja ye. Aku tak termasuk. Haha.

Please kakak-kakak,
bawaklah kete lelok,
baru lah COOL di mata kaum sejenis,
baru lah SEMPURNA di mata kaum tak sejenis.
Tak gitu?

2 comments:

Budak Pensel said...

fana, besarkan la gambar, baru cool..

Princess DiCaprio said...

fana, bukan kak yong kan tu? ahahaha