Tuesday, May 31, 2011

.Akar Kukubesi.

Akar00
Akar01
Akar02
Akar03
Akar04
Akar05
Akar06
Akar07
Akar08
Akar09
Akar10
Akar11
Akar12
Akar13

22.05.2011
Sebelum ni tak dapat pergi Layar Thancap.
Kali ni baru berkesempatan pergi ke adik bradik Layar Thancap, AKAR.
Tak pasti apa pengisian, yang tau, karya KUKUBESI ada.

So memang kene pergi.
And yes, a great experience for me sbg budak yang tak brape nk seni sangat ni.
Tapi agak frust sbb x dapat stay sampai malam.
Tak dapat tgk Fynn dan Wani Ardy. Ohh.

But, it was great.
Thanks Fifi sebab jadi peneman setia. :)

Nota Kaki :
Oh, header baru, rupa baru utk blog.
Dah 4 tahun lebih amik gamba, baru skang nk guna Flickr kat blog.
Baru terajin. Tq Budakpensel sbb membuatkan aku terdetik.
Hehe. ;)


Aku,
Fana a.k.a Farsha

Friday, May 27, 2011

Kisah Hati.



Aku tak pernah masukkan lagu yang aku suke kat blog ni.
Tapi lagu ni sangat terkesan di hati.
Sangat2 terkesan.

Lagu yang ada aura, yg boleh berkait dengan salah satu kisah dalam hidup aku.
Utk orang itu, ini sememangnya untuk kamu.

- Aku.

Wednesday, May 18, 2011

Oh Kaum Sejenisku.

oh, gamba yang tiada kaitan dengan entry.
dorang tak ckup umur gi nk ada lesen. huu.

Hari ini.

Bagi signal ke kiri, masuk dengan slow slow.
Tapi, sekor Myvi yang dok blakang belah kiri ni, tanak kasi chance.
Dia laju jugak, walaupon aku yg comel ni dah bagi signal nk masuk simpang kiri.
Terus terkeluar dialog .. "Ishh. Mangkuk tol perempuan ni.."

*Senyap kejap*

Eh, aku kutuk kaum sejenis.

Haha.
Biarkan, memang ada SESETENGAH perempuan macam ni.
Diulangi, SESETENGAH sahaja ye. Aku tak termasuk. Haha.

Please kakak-kakak,
bawaklah kete lelok,
baru lah COOL di mata kaum sejenis,
baru lah SEMPURNA di mata kaum tak sejenis.
Tak gitu?

Monday, May 16, 2011

Zanna & Didie


24.04.2011
Another one of my Rackfast sister is taken.
Selamat Pengantin baru buat kamu adikku, Zanna dan pasangannya Didie.
Akak sentiasa mendoakan, agar jodoh kamu berkekalan sehinnga ke penghujung dunia. ;)

Love yu adikku, always. ;)
Jaga suami elok2 ye. Heee.

Love,
Kak Fana.

Thursday, May 5, 2011

Samanya Ekspresi Mereka. :)

Tarikh lain,
Hari lain,
Sambutan lain,
Kek lain,
Hadiah lain.

Tapi, sama ekspresi. Hehe.

Selamat hari jadi Abah. :)
Semoga Allah swt akan sentiasa merahmati Abah, serta memanjangkan umur Abah. :)
Adik sayang Abah, kami semua sayangkan Abah.

Love yu,
Adik.

Tuesday, May 3, 2011

Nadd & Adzrin


02.04.2011.
She's someone else's.
Love yu very much adik.
Have a great wedding life with Mr. Hubby.

Love you. Love rackfast. Love much much!

Love,
Fana a.k.a Farsha