Wednesday, April 20, 2011

Selamat Hari Jadi Aniq! :)

Asalamualaikum..

Lama rasanya tak menghidangkan blog ni dengan gamba2 yang menenangkan jiwa. Hihiks. Ampunkan kesenyapan saya terhadap blog ini.. terlalu banyak bende yang berla
ku sehinggakan tumbuh sesawang di blog ini. Hehe.

19.04.2011.. It was my lil brother 11th birthday. Alhamdulilah, we had a simple celebration for him at home. Mak pon dah semakin sihat, alhamdulilah.. ;)

Aniq mengimpikan Iphone 4 sebagai hadiah hari jadi kali ini. Mak aiii.. baru 11 tahun dah mintak Iphone, kalau umur 20 nnt tah2 mintak kete sebijik. Hehe. But, rezeki Aniq, Kak Dyana and Abg Hezri menghadiahkan Ipod Touch satu utk dia... Wawawawa. Giler ah.. *Tibe2 cam pk masa 11 thun dulu dapat hadiah ape*

Then.. Kak Rai and Boyfie nya menghadiahkan Headphone satu. Haha. Sesuai sangat sbb dah ada Ipod. Tapi masa bukak hadiah, Aniq bukak hadiah Rai dulu..sblm tau dapat Ipod, tu yang dia buat muke pelik dapat headphone. Hehe.

As for me, ampun Aniq sbb akak xsempat nk belikan hadiah Aniq. Ari tu dah carik dah, tapi tak sangka, SUSAH giler nk cari hadiah utk Aniq. Yela..Aniq ni umur je 11, taste macam orang dewasa... tu yg buat susah. Hehe. So akak bg Aniq option;

A) Akak bg aniq duit.
B) Akak bawak Aniq pi shopping n Aniq pilih hadiah Aniq.

So.. Mana nak? Tau dia nk ape? Dia kata dia nk duit, and also kuar shopping. Cehhhh~ Pandai benor!! Haha. Tapi takpela.. Insyallah, nnt akak hadiahkan Aniq smthing. Casing Rm10 utk Ipod ok tak? Wahhahhaah..

Anyway.. Alhamdulilah, the celebration was great. Thanks to Dyana sbb belikan kek, and idea mak suh buat padang bola kat kek tu. Tapi orang tu buat padang warna itam, dah terbakar agaknye rumput padang tu. Haha. Thanks kat Rai jugak sbb rajin nk membeli belon helium tu. Berwarna warni jadiknye. Hehehe.

To Aniq.. we love yu so munch munch. Semoga Aniq sentiasa dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki, serta dirahmati Allah swt. Akak doakan semoga Aniq diberi nikmat dan rahmat, dan membesar menjadi anak yang soleh, dan menjadi anak yg baik kepada keluarga. Insyallah.

Happy Hari Jadi Aniq! Kak Fana sayang kamu, sepenuh hati ini. :)

Love,
Kak Fana a.k.a Kak Farsha.

3 comments:

HaNiKo AriYosHi said...

wow...that was nice btw really like ur family....sgt happy family

mama Mya Elzara said...

Bestnyer bila nengok Fana & family... bahagia sgt....

E-e-E-leya said...

mane beli belon besday aniq tu?:P