Tuesday, October 26, 2010

Celebrating the 10 years love, of Siti Hawa & Shaifuddin.


Siti Hawa & Shaifuddin.

They've been together, since 10 years ago.

Pada 20.10.2010, genap usia hubungan mereka selama 10 tahun, mereka diijabkabulkan, dan bergelar suami dan isteri yang sah, dengan hanya sekali lafaz.

Since saya xdapat attend their wedding on 23rd October 2010, saya hadiahkan satu sesi outdoor yang tak seberapa, pada hari nikah mereka, special for the bride & groom, and few of my frens.

Siti & Dinn, Selamat Pengantin Baru ye. Doa Fana akan selalu mengiringi perkahwinan korang, sehingga ke akhir hayat, Insyallah. Maafkan Fana sbb tak dapat hadir pada majlis resepsi korang. Tapi, Fana harap gambar2 ni dapat memberi kegembiraan buat korang berdua. Simple, tapi memorinya akan kekal sampai bile2.

Lots of love for you both, Mr. and Mrs. Dinn. Hehe.

Thanks jugak kepada kawan2 yang sudi join the session, love you guys too. Heee~
( Lieza, Syiera, Elis, Adek, E-Ein, Yus and Hubby, Farid and Aien )

ps : Hati masih tertinggal di Tasik Kenyir. Will update soon. Hee.

Love!
Fana a.k.a Farsha

1 comment:

noor afzan said...

aku takde.keje..
huwaaa!