Saturday, October 30, 2010

Keindahan adik-beradik angkat.

23 Oktober, 24 Oktober, 25 Oktober 2010.

Saya dan adik-adik Rackfast, pergi bercuti ke Tasik Kenyir.

Kami pergi LCCT sama-sama.
Kami naik kapal terbang
, sama-sama.
Kami tolong angkat beg, sama-sama.
Kami pergi pasar, sama-sama.
Kami naik teksi, sama-sama. ( dngan Pak Ngah dengan Pak Haji )
Kami naik bot
, sama-sama.
Kami panjat 134 anak tangga, sama-sama.
Kami masuk rumah yg kami sewa, sama-sama.
Kami berjalan-jalan, sama-sama.
Kami masak BBQ, sama-sama.
Kami menikmati keindahan alam, sama-sama.
Kami tidur, sama-sama.
Kami mandi sungai, sama-sama.
Kami camwhoring, sama-sama.

Pendek kata, semua benda kami buat sama-sama.
Kecuali mandi. Hee.

Adik-adik,
Korang menyedarkan akak tentang sesuatu.
Korang buat akak sedar yang akak terlalu sayangkan korang.
Rackfast tu bukan sekadar nama, tapi ikatan, kasih sayang, dan hubungan.

Itu kenyataan. Dan akak bersyukur, kerana akak bertemu korang.

Terima kasih utk segalanya.
Akak sayang korang.
Tersangat sayang.

*Fifi, Zanna, Nadd, Yann, Myscha, Niss, Diella*

Sayang,
Kak Fana

Tuesday, October 26, 2010

Celebrating the 10 years love, of Siti Hawa & Shaifuddin.


Siti Hawa & Shaifuddin.

They've been together, since 10 years ago.

Pada 20.10.2010, genap usia hubungan mereka selama 10 tahun, mereka diijabkabulkan, dan bergelar suami dan isteri yang sah, dengan hanya sekali lafaz.

Since saya xdapat attend their wedding on 23rd October 2010, saya hadiahkan satu sesi outdoor yang tak seberapa, pada hari nikah mereka, special for the bride & groom, and few of my frens.

Siti & Dinn, Selamat Pengantin Baru ye. Doa Fana akan selalu mengiringi perkahwinan korang, sehingga ke akhir hayat, Insyallah. Maafkan Fana sbb tak dapat hadir pada majlis resepsi korang. Tapi, Fana harap gambar2 ni dapat memberi kegembiraan buat korang berdua. Simple, tapi memorinya akan kekal sampai bile2.

Lots of love for you both, Mr. and Mrs. Dinn. Hehe.

Thanks jugak kepada kawan2 yang sudi join the session, love you guys too. Heee~
( Lieza, Syiera, Elis, Adek, E-Ein, Yus and Hubby, Farid and Aien )

ps : Hati masih tertinggal di Tasik Kenyir. Will update soon. Hee.

Love!
Fana a.k.a Farsha