Monday, September 6, 2010

Iftar Session with Esempians.


05.09.2010

Had an Iftar session with some of my ex-shoolmates, Esempians.

Thanks to Liexxa, kerana sudi mengerah sepenuh tenaga utk merealisasikan plan ni. We had the session at Flaming Steamboat, Sunway. Makanan sedap, and harga pon berbaloi. Kenyang kami semua makan makanan kat situ. Hehe.

Ikut rancangan, shud be ada 30 orang nk join. But, only 24 that came. But, itu pon dah cukup ramai, meriah dan havoc. Thanks korang2 sebab sudi menghadirkan diri. :) Insyallah, nnt, raya ada aktiviti lain plak buat kita ye. Hehehe.

Specialnya kita ni, dulu masa skola kita semua lain2 geng. Tapi lepas skola, semua dah jadi satu geng. Memang best. :)

Thanks again Esempians for the great nite. Love yu guys.

ps : Pejam celik, lagi 3 hari dah nak raya. Tahun ni tak sedar pon dah puase, tak sedar ari merdeka, tak sedar dah nak raya. For sure, Syawal kali ini amat berbeza dengan yang lain. Namun, diri ini masih mempercayai.. Syawal kali ini mungkin akan lebih bermakna dari yang sebelum-belumnya. Insyallah. :)

Cheers!
Fana a.k.a Farsha

No comments: