Thursday, August 5, 2010

Melancong Di Negeri Selangor



Sape kata Selangor tak best? Haha.
Walau mana pun kita pergi, yang penting, terpulang pada kita camana nk enjoy kan diri kita. :)

Last Saturday's activity, with officemate, Shein, Azila, Uzri dan Syima, a.k.a model wajib saya. Aktiviti dimulakan pada pukul 1 tengahari, jumpa mereka semua di Setiawangsa. Kemudian terus pergi ke mini launching buku Udey Ismail. Tapi tak amik gamba dengan dia. Segan plak nk jumpa sifu photografy ni. But glad to be there actually. :) Especially Uzri. Haha.

Then, we headed to UNISEL, Shah Alam, the main agenda for the day sbnrnye. Kami diwajibkan pergi oleh company for R&D projek yang tengah kami buat skang. Sempat jumpa Abg Gayour.. tapi masa kami sampai tu, orang dah x ramai. So kami pon lepak kejap je..

Lepas itu, kami terus tapau ABC pilihan Syima...dan sambung sesi lepak di Taman Tasik Shah Alam. Bleh la plak mendung n ujan renyai2 petang tu. Tapi! Kami tetap sempat posing dan amik gambar. Hehehe. Time kasih jugak la kat kawan2 saya ni sebab sangat sporting bile saya suh pose. Hehe. Lepas penat posing di tasik, kami terus ke Icity. Lawatan rasmi kali kedua saya kat Icity ni. Dan pertama buat kali si Zila dan Shein, sedangkan dulu dorang duduk kat area situ je. Haha, tak aci ok. :P

Kami balik umah, nk dekat tengah malam jugak la. Di sambung plak dengan episod sesat mesat yg sangat melawakkan! Hehe. But, I guess the journey was fun, and I will remember the moment for a longgg time. Hehe.

As usual, thanks to my Sayang2.. Shein, Azila, Uzri dan Syima. Oh ye, orang tau orang ada utang gamba2 tambahan. Ala, gamba ada tanduk2 tu. Yang tu nnti eh? Gambar2 tu memerlukan fokus yang lebih dasat, utk process editing. Wahhh~ haaaaa nampak? :P

Cheers!
Fana a.k.a Farsha

3 comments:

Bro Framestone said...

time nie ke kosang seat time nk balik ke pangkal jalan he..23x

Yuzray Eusoph said...

perghhh...awek2 designelmedia...phewwitttsss :D

nooRjan said...

wow!!!cantiknya gmbr2 semua..nak blajar ngan sifu fana...