Monday, June 28, 2010

..12 hours & 35 Minutes..

19.06.2010
11.00 am till 11.35 pm.
Sunway Pyramid.

Kenny Rogers + Window shopping + Bowling + Karaoke + Dinner + Supper.
12 hours, 35 minutes... Still not enough kan ladies? :)

As always, had a blast day with these lovely ladies.
And as always, thanks u guys for the great day. :)

Shein, Azila, Suaida, Shikin and Anis. Muahs!~

ps : Berjaya jugak tak men ice skating. Nasib baikkk.. Ihiks~

Cheers!
Fana a.k.a Farsha

Friday, June 25, 2010

Farewell For Them :)


Asalamualaikum and hye.

18.06.2010
It was their last day as an intern at our office, and we wanted to do something meaningful for them. All of us wore something white, with jeans ( kecuali bro..haha ).

What do we get? Some moments that we will cherish for the rest of our life. From a simple O'som game, Lat Tali Tam Plom, Basikal Robbin Drawing, Humming Game.. and even Elvis Presley trademark move from Azlie... it was super precious. :)

We are fun and great, when we are together..aren't we?

Thanks to my Sayang2 for ur help in making the party successful, and to my adik2.. Yusri, Rio..and lovely Syikin, Suaida and Anis.. do keep in touch, study hard.. and always remember our times together.

Even though it was only 2 months, but it did felt like 2 years... kan?

Love ya guys. Love DMSBians.

Cheers!
Fana a.k.a Farsha

Friday, June 18, 2010

Bila DMSBians, Jumpa Gabai :D


Asalamualaikum dan hye.

What happens when a bunch of workaholic people, jumpa Sungai Gabai?

Hahaha. The answer is, memang MERIAH. ;)

Last Saturday, 12.06.2010, saya berpeluang utk ke Sungai Gabai bersama kawan2 opis. Banyak sbnrnye objektif trip ni. Salah satunya adalah utk meraikan budak2 prektikal yng akan tamat perkhidmatannya tak lama lagi. So, since kami nk spend time together, out of the office, so kami plan nk pi mandi sungai sama2.

So we went to Sungai Gabai, Ulu Langat. Seramai 16 orang yg join this trip, and it was super duper fun. Ada jugak ofismate yg tak dapat mai, tapi takpe. Nnt kita repeat lagi eh.

It was super great. Minta maaf korang2, sbb saya lambat sangat upload pictures ni. Walaupon a bit lambat, tapi serius cakap la, gamba2 ni still 'hidup' bila dilihat~ Sangat happening ok~ Wahhh~

Thanks again guys for a great trip, great experience.. and the great moments together. Kita baru jadi satu team dalam masa 2 bulan, but it felt like i've known u guys for quite a long time. Hihu~ So, what is our next plan? Kene buat checklist ngan meeting ni. Haha...

Love ya guys~ :)

Cheers,
Fana a.k.a Farsha

Monday, June 14, 2010

A great nite indeed. :)


Selepas keje, kami terus ke OU.
Dengan niat nk release tension, dan jugak celebrate 'sesuatu'.
Hihu.

Had a short shopping barang dapur session at Jusco.
Had a great dinner at TGIF.
Lepas tu, kami terus ke wayang.
Nk tengok Lagenda Budak Setan.

Konklusi :
- Que Haidar memang pelakon yg hebat.
- Lagu tema dia, memang sedap.
- Sinematografi yang agak cantik dan kemas.
- Kami bertiga sangat teringin nk rase interview keje macam si Kasyah dalam cite ni. Semuanya boss yg jemput, jumpa kat restoran mahal2. Lepas tgk portfolio selama 10 saat, terus dapat keje! Gile ah!
- The girls and me, shared a same perception about the movie. Kami bertiga, tertekan. And tak nangis. Tak tau pesal.

Tu je kot. Haha.

Btw, as usual, it was a great nite.
Thanks Azila n Shein. ;)

Cheers!
Fana a.k.a Farsha

Saturday, June 12, 2010

Mak's Birthday.


07.06.2010.
Birthday celebration for mak at Tony Rhomas, Sunway Pyramid.
I know, this post is a bit late.
But, it is never to late for me to say to my mom,

Happy Birthday Mak.
Doa adik, akan sentiasa bersama mak.
and I love you so the very munch2.

And yup, it was a great nite indeed.

With my family, sisters, litte brother, brothers in law to be, and of course, Kioshii.

oh ya, Tq so much Abg Hezri for the dinner treat. :)

Love Love,
Fana a.k.a Farsha

Thursday, June 10, 2010

Weddings on Last Sunday


Asalamualaikum and hye.

Kahwin, Kahwin, Kahwin. :)
06.06.2010 memang hot date.
Terlalu banyak undangan, tapi hanya 3 wedding yang berjaya di attend.

Tahniah to my dearest Kak Siti & Abang Piang...
Tahniah to En Ayeed & Niena...
Tahniah to Kak Yanti & Adul...

Doa saya dan Kioshii, agar jodoh korang sentiasa berkekalan sehingga ke akhir hayat..
Sentiasa dirahmati yang Maha Esa, dan dikurniakan seribu kebahagiaan bersama.. ;)

Seriously, semua pengantin sangat gorgeous dan hensem. :D hihiks.

Oh ya, jumpa EE dan Bal di wedding Ayeed. Thanks sbb sudi ajak kami menyebok masa korang buat outdoor di Putrajaya. Hihiks~

Jumpa adik2 Rackfast di wedding Kak Yanti. Love you guys! :)

And, tq to mr tunang, kerana sentiasa setia menemani saya. :)

Cheers!
Fana a.k.a Farsha

Thursday, June 3, 2010

Naza & Nizam - 29.05.2010


Asalamualaikum and hye.

Last week assignment. Hee.
Actually, Kak Naza ni..kakak kepada Rina, one of my Angels fren.
Thank u sayang, sbb sudi mempercayai diri ini utk shoot kakak u.
And thanks also to Kak Naza, sbb sudi hire saya.. :)

Sangat enjoy berada dalam keluarga dorang..sangat meriah n sporting!

Congratulation to Kak Naza n Abg Nizam..
Semoga ikatan ini akan berkekalan sehingga ke jinjang pelamin, seterusnye ke akhir hayat..
Yeay..bulan 1 nk tawen dah! :D Hehe...

*Rina, I Love you. Ihiks!

Cheers!
Fana a.k.a Farha