Saturday, May 1, 2010

From China With Love - Day 4 :)


Asalamualaikum and hye..

Day 4 - Stadium Sarang Burung - Kilang Zamrud - Shoppink!

Day 4 lebih diisi dengan aktiviti agak santai. Selepas breakfast, kami dibawa ke Bird Nest Stadium, yg khas dibina utk Olimpik 2008 dulu. Cantek okk! Sungguh lawa. Terer betol negara dorang buat stadium ni... :)

Lepas bercamwhoring di sarang burung, kami bergerak ke Kilang Zamrud, which was owned by org Malaysia. Kami sempat berjumpa dengan anak owner company ni. Confirm mamat ni kaya giler.. siap ada kilang, kedai, restoran.. plus, ada kelab kat Thailand. Giler ah!

Lepas kilang Zamrud, kami gi lunch, then.. terus ke aktiviti yg dinantikan oleh semua, soppink! :D Kami dibawa ke 2 tempat, 2-2 buat eden pening! Baju, Kasut, Handbag, PSP, Laptop, Jam, Jewellery etc.. semuanya murah2. But as usual, kene pandai tawar menawar, sbb kat sane dorang suke letak harga mahal2.. sampai kadang2 tak masuk akal. So kene tawar sampai 95% ok? :D

Lepas soppink.. kami g dinner, then trus balik hotel. Yeay, esok nk balik msia dah! :D

Cheers!
Fana a.k.a Farsha

No comments: