Monday, May 31, 2010

Masih Lagi.


Diri ini masih lagi terlalu busy.
Diri ini masih lagi tidak dihargai.
Diri ini masih lagi dianiayai.
Diri ini masih lagi dimaki.
Diri ini masih lagi dicaci.

Namun, diri ini tetap mengukir senyuman yang pasti.
Sampai mati.

Tuesday, May 25, 2010

Please sayang.

I know you are tired.
I know you can't take it anymore.
But please, please my dear.
Please, be strong.
Be strong.
Be strong.

Please, sayang.
For me?
Please?

Friday, May 21, 2010

Karnival Belia 2010, Putrajaya

Asalamualaikum dan hye..

Gambar2 semasa penyertaan company saya bekerja ( Designel Media Sdn. Bhd ), di Karnival Belia 2010 di Dataran Putrajaya..

3 hari yg bermakna buat saya dan jugak team DMSB yang lain..

Walaupon penat,
Walaupon panas,
Walaupon kene bangun awal,
Walaupon kene balik malam,
Walaupon kene kejutan elektrik sebanyak 3 kali,

Saya happy. Haha.

To all DMSBians, thank you so much for your great effort and teamwork. Lepas ni, bleh la kita buat event lagik. Wehehehe..

Cheers!
Fana a.k.a Farsha

Monday, May 17, 2010

Mereka - Mereka.


Asalamualaikum and hye.

Been busy with 2 events last week.
Sehingga takde masa utk berblogging and facebook, or even to reply a single sms from Mr Kioshii.
Nak makan kat umah pon tak sempat. Haha.

Giler lah. Hectic.
But, I survived.

Luckily I have mereka-mereka ini, in my life.
They kept my sanity, in my own crazy world.
Thanks u guys.

Nnt update lagik pasal event yeh. Banyak giler gamba. As usual. Hehe.

Cheers!
Fana a.k.a Farsha

Saturday, May 8, 2010

Siti Norain & Juraimy - 02.05.2010

Asalamualaikum and hye..

Marhaban + Cukur Jambul + Engagement + Birthday Party

Wah, banyaknye event dalam satu hari. Hehe. But, itulah majlis2 yang kawan saya anjurkan on 02.05.2010, Siti Norain a.k.a Adik. Adik ni adalah salah seorang kawan baik masa skola menengah dulu.. dan dia memberi kepercayaan kepada saya utk shoot majlis pertunangan dia..

Ensem tunang Adik.. si Juraimy.. hehe..

Congrats to both of you, Adik n Juraimy..
Semoga kekal hingga ke jinjang pelamin, dan seterusnye ke akhir hayat..

Yeay, tambah lagi sorang geng..! Weehehe.. :D

Cheers!
Fana a.k.a Farsha