Monday, April 5, 2010

Santai Sabtu bersama Lalang dan Arnab. :D


Asalamualaikum and hye..

Minggu lepas, was a 'santai2' weekend. Kioshii and me decided, to do some activity that can release our tension, plus mempunyai tidak melibatkan unsur2 kewangan yg bnyk. (almaklum lah, dah sengkek..) Hehe.. So, kami kuar berjalan2 di sekitar kawasan rumah saya jek.

First, kami cari kawasan yg banyak lalang.. saje nk test, bleh jadi best tak gambarnya. Lepas setengah jam lepak kawasan lalang2 tu, ujan turun renyai2 plak. So, kami naik kete.. and just jalan2 naik kereta kat area situ. Then, tibe2 lalu kt depan taman arnab. Ha! Jom pigi... hehe.. Kebetulan masa tu, ujan dah stop..

Admission kat Taman Arnab, RM3 per person.. lepas bayar, duduk la dengan rabbit sampai lah anda jemu. O yeah! Banyak arnabnye.. plus, dah besar2 and gebu2. Makin jinak plak tu. Hehe. Dapat jugak kami mereleasekan tension and menghappykan diri bile bermain dengan arnab2 comels ni.. ;)

After this, every weekend in April dah busy. Sbb tu minggu ni kene banyak berehat dan buat aktibiti santai2.. ;)

Hihu. Oh ye, aktibiti ni saya buat ari Sabtu. Hari Ahad? Oh, saya lepak kat umah dan pada petangnya, saya cuci kereta kat umah dengan Kioshii. :D

Bak kata mak, " Hai.. cuci kete pon nk same-same? Taulah baru tunang..."

Kami kata, " Ihihihihihi.. "

Sekian,
Fana a.k.a Farsha

2 comments:

noor afzan said...

cantik la...
ingatkan gi mana rupanya area kawasan umah je eh..

biasala..
baru tunang tubelum kahwin..
hahha~

Ee said...

nommeiinye arnapp... ni tgh pujuk bal utk pegi situ.. hihi.

Oh ye... sebnarnye dah lame nak ajak farsha buat outdoor kat area umah farsha tu.. yang dekat masjid pastu ade tanah merah luaaassss....