Thursday, April 15, 2010

Mesti Comel Kan?


Kioshii dengan kakak angkat, masa muda2 :P

# 01
Kejap lagi, orang datang umah dia, kita kuar gi minum same2... Mesti Comel Kan?

# 02
Orang cuti ari ni. Kesian dia banyak keje, Mesti Comel Kan bile dia buat keje banyak2 tu?

# 03
Nanti, bila dah kawin, kita buat satu studio khas utk kita jamming gitar same2... Mesti Comel kan?

# 04
Nanti bile kita dah kawin, pagi2 kita bangun, kita masak same2, pastu bawak bekal same2 gi keje.. Mesti Comel Kan?

# 05
Nanti, bila ada masa nanti, orang try hanta dia gi keje pagi2. Tak de dia sangkut dalam jem hari2. Mesti Comel Kan?

# 06
Nanti, bila dah kawin nnt, kita tgk wayang macam kita mula2 dating dulu.. Mesti Comel Kan?

# 07
Nanti, bila kita ada anak2 nanti, kita ajar dorang main gitar. Pastu, kita buat band dengan anak2 kita. Mesti Comel Kan?

# 08
Alhamdulilah, dah tunang dah kita. Nanti, kalau kita kawin.. Mesti Comel Kan?

=)

143, Kioshii. Ihiks.

5 comments:

Anonymous said...

Memang comellllllllllll sangat korang nihhhhhh... -tasha-

HANIKO ARIHYOSHI said...

sgt comel....muaahh!

Ee said...

oh... dinasihatkan jgn mengangankan yang indah2 saja untuk kehidupan selepas kahwin :D

Aqmalaily Tahir said...

143 = i lebiu you tooo.

p/s: nnt bila korang dh kawen pastu kita wat family trip masing2 mesti comel kan? keke

*hugs & kisses*

Fanapicaholic said...

Tasha : Masyehhhhh sayangku!

Haniko : Muah jugak! :D

Ee : Hahaha.. faham2... hehehe.. :P

Que : Insyallah syg, sangat menarik k plan anda itu..rindu kat u!!