Wednesday, March 17, 2010

Warna Warni si I-City :D

Weekend.

After our cousins wedding at Bukit Jelutong, my younger sister sibuk ajak satu
ke tempat yang "ajaib".
" Jom la abah, mak. Cantik... kalau pergi, mesti terkejut giler punye.."

Kami masing2 buat muka pelik je la bile Rai cakap macam tu. Mak n abah ada mood nk keluar, so kami pon gerak ke tempat "ajaib" yg si Rai cakap tu. Tapi dia bg syarat, suh tutup mata. Ceh! Nak main surprise2 plak.. ngade. Haha. Tapi kami layankan je apa yg dia suruh, kecuali abah, sbb dia nk bawak kereta. Ihiks.
Saya sempat tanye.. "Kat mana?" Rai ckp, kat Shah Alam. Heh? Saya pelik, ade ke tempat ajaib kat Shah Alam yang tersangat busy tu. Rai ckp ada. Saya siap ugut, kalau tak berbaloi AJAIB dia, siap Rai. Dia kene banjer makan. Hahaha.

So, masa dah nak dekat, kami disuruh tutup mata. Si Aniq dah eksaited, Rai plak dah gelak2. Haha, saya? Tutup je la...layankan si adik, plus teramat mengantuk masa tu. So, 2 + 1 la.. hahaks. Then, bile dah dekat nk sampai, Rai suh bukak mata...

Waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..... cantiknyaaaaaa.....

Confirm. Memang Ajaib. Hehe. Memang cantik. It was I-City. Kat Seksyen 7, Shah Alam. Ala, dekat2 dengan pagar UITM. Senang jek nk cari. Hehehe. Thanks to Rai sbb bawak g sane. Yelaaa...memang ajaib. :D

Tapi, kami behave sikit malam tu, sbb saya dan Rai lengkap berbaju kurung, sbb g umah orang kawin. Ngehehehe. But we did some shoot that nite. Sikit2 je, tak btul2 khatam lagi. Plus, tempat tu penuh orang that nite. Nnt kene mai lagi ni. Ihiks.

It was beautiful. Serius cantik. Bagus lah sape yg came up with the idea. Boleh jadik salah satu tarikan utk pelancong kat Selangor ni.. ;)

It was great.. and it was a pleasent nite.

Ps : 3 hari lagi. Saya kaget. But Im praying for the best.. :)

Cheers!
Fana a.k.a Farsha

2 comments:

FATIMOIST said...

Mmg cantek! Ai pasti pergi..
Kalau dpt gi dgn Angels.. lg besh!

Ai pon kaget utk 3 hari lg nie..
Huhuhu.. tetiba

nooRjan said...

wow!!mmg lawa giler..tgk kat tv3 smlm..klu lah dpt p ni..best ni...