Monday, March 29, 2010

Dari Lensa Mereka :)

Asalamualaikum dan hye..

Masih lagi dalam mood bertunang. Ihiks.

Ehehe.. seminggu lepas bertunang, saya demam kaw2. Termasuk dengan parents skali. Demam sampai tak larat nk buat ape2, terbaring je atas katil satu hari. Setelah sekian lame, last weekend memang catat rekod, saya duk umah dendiam tak g mane2 sbb demam. Slame ni asik merayau je time2 wiken. Hehe.

Entry kali ni, saya tujukan khas buat kawan2 yang sudi meng'snap' dan meng'upload'kan gamba masa majlis tunang saya di Facebook mereka. Terima kasih korang, sangat2 kami hargai. Suke tgk gamba2.. mesra alam sungguh kita semua kn? Hehehe. Thanks again korang...

Thanks again korang, skali lagi Thanks sgt2. Tak lupe jugak kat semua kawan2 yang sudi wish kat Facebook.. thanks sangat2. Kawan2 chinese saya pon banyak yang wish. Sampaikan ada yang ingat saya dah kawin, dari 'fiance' jadi 'husband'..hahaks! Tapi takpe, saya sangatlah berbesar hati dengan ucapan2 kalian semua.. happy sangat!

Ramai yang tanye bile kami nk langsung... insyallah, mengikut perancangan, setahun setengah.. tapi tgoklah, bile dah cukup rezeki yang kami terima, Insyallah.. kawin lah kami. Hehehe. Buat masa ni, masih belom set date lagi, nk enjoy tempoh bertunang plak. Hehe. Plus, poket dah kering. Hihu.. :P

Kata orang, bertunang ni banyak dugaannya.. Insyallah, saya slalu berdoa, Kioshii dan saya akan tabah selama kami berdarah manis ni.. ( Manis ke? ).. hehehe.. Aminnn... :)

ps : tetibe2 rase nk pi buat aktibiti mencandat sotong.. sape nk ikut? Jomm! :D

Cheers!
Fana a.k.a Farsha

1 comment:

FATIMOIST said...

Candat Sotong?
NK IKUT!!!!!!