Sunday, March 21, 2010

20.03.2010 - Alhamdulilah :)

Alhamdulilah, selesai sudah Majlis Pertunangan saya dan Kioshii, pada tarikh 20.03.2010..

Terima kasih saya ucapkan kepada semua kawan-kawan, saudara-mara, jiran-jiran, family-family angkat dan semua yang sudi hadir ke Majlis kami semalam..


Kepada Mak, Abah, Dyana, Ryehanna dan Aniq, thank u so much for your effort and support dari hari pertama adik dan Kioshii merancang, sampailah ke hari pertunangan. To mak, yang busy dari pagi sampai ke malam..Betul cakap mak, lawa kaler baju yang mak pilih tu. Adik suke sangat2.. Abah, yang sentiasa busy memastikan semua berjalan lancar. Dyana, yang tak henti2 support adik all the way.. Kepada Ryehanna, yang sudi jadi potografer masa hari akak tunang.. and Aniq, yang sentiasa busy jadi adik bongsu yang suke sakat akak dia.. Saya hargai sangat2..and I Love you guys until the end of time..

Kepada adik angkat ku, Faten dan kekasih hatinya, Mr Bulat.. terima kasih banyak2 kerana sanggup bercuti dan spend time dari pagi sampailah ke petang, hanya sbb nak tolong famili akak sepanjang majlis berlangsung.. thank u so much. Akak hargai sangat2.. and i love u guys..korang berdua dah macam famili dah dalam rumah kami :)

Kepada keluarga Kioshii.. terima kasih kerana sudi datang bersama rombongan, dan menerima diri ini seadanya.. :)

Kepada kawan-kawan.. yang sudi datang dari jauh atau pon dekat, ke Majlis Pertunangan saya.. Kawan2 dari sekolah rendah, sekolah menengah, my BFF, adik bradik angkat ku, adik2 angkat ku, Rackfast, kawan2 MMU, my Angels, kawan2 dari Pixiegraphy, kawan2 dari opis Subang Jaya, kawan2 dari opis Damansara, dan jugak yg pernah mengenali saya dan juga Kioshii... thank u so much, so8 much.. saya sangat menghargai kedatangan kalian semua. Sorry kalau ada yang terkurang semasa majlis... dan jugak tak sempat nk layan semua.. ampun sangat2.. Hope korang pon enjoys, sepertimana saya enjoys.. :)

Kepada jiran2 yang datang membantu, kepada makcik2 dan pakcik2 yang saya ibaratkan macam mak dan ayah saya sendiri, terima kasih sbb sudi datang... suke sangat2.. ;)

Terima kasih kepada saudara mara dari belah mak dan abah. Ada yang datang jauh dari Perak dan Penang, just to be with us on my special day. Thank u so much. So8 much...

Terima kasih kepada En Khairil Mustafa, a.k.a En Ayep sbb sudi jadi Photografer saya. Tak sabar nk tggu gamba ni .. :D Hope it turn out Great! :D

Terima kasih pada Kak Fieda, mak andam n yang bertanggungjawab make up kan muka saya... thanks so much akak :)

Terima kasih kepada orang2 buat pelamin.. oh I like the pelamin. Ramai puji pelamin cantik.. alhamdulilah! :D

Terima kasih kepada semua kawan2 yg wish kat Facebook.. thank u so much. Doakan hubungan kami berkekalan sehingga ke jinjang pelamin, dan juga ke akhir hayat.. masa tu, saya akan jemput semua skali.. Insyallah! :) Oh ya, thanks jugak kepada kawan2 yang sudi upload kan gamba masa majlis saya... suke bangat! :)


And lastly, to my dearest Ahmad Ferrozam a.k.a Kioshii a.k.a My Fiance..
Terima kasih kerana sentiasa tabah and keep cool, sepanjang perancangan kita untuk bertunang.. Terima kasih sbb sudi ikut kita masa g shopping barang2, even though masa tu muka dia dah blur tgk banyak sangat bunga2. Hehe.. Terima kasih kerana sentiasa tenang di sisi saya, walau apa jua keadaan skali pon.. Terima kasih kerana sudi menerima diri ini seadanya.. Semoga ikatan kita direstui Allah dan jugak kedua ibu bapa kita... and sampai ke tahap yang kita berdua impikan, Insyallah.. I Love you Kioshii. Always, and always..

Terima kasih semua. Tak terungkap dengan kata2, perasaan yang ada dalam hati saya.. :) Terima kasih.

Syukur kepada Tuhan.. alhamdulilah.

ps : Can't wait for the pictures.. :)

Salam Sayang,
Fana a.k.a Farsha :)

5 comments:

HANIKO ARIHYOSHI said...

ala..sweetnya warna n both of u...seriusly both of u so charming...congrats dik n i cant wait to see both of u in wedding days plak...

Hana Jaffar said...

lawaaaaaaaa sgtttttttt :)

i nak tau siapa yg buatkan pelamin tu pls. :)

noor afzan said...

salam fana..
aku dah upload gambar kat FB daripada kamera photographer jemputan tunang aku..
kuikui~

noor afzan said...

salam fana..
ada tag tuk ko..
sila ke blog untuk redeem..

delaz said...

wah2 dan tunang!!
jgn lupa invite kami bdak2 MI mase D-DAY ye!hehehe