Thursday, January 7, 2010

Pengantin Paling Comel Pada Tahun Ini :D


Asalamualaikum..
Permulaan tahun 2010 ni memang havoc. Havoc sbb banyak kawan2 kawin.. hehe.. ;)

Gambar pengantin di atas adalah gambar2 yang saya snap masa majlis persandingan pengantin baru, Shahnur Amirudin dan pasangannya, Aina. Amir ni, kawan saya semenjak dari darjah 3. Then, kami baik n close masa zaman pengakap di sekolah menengah dulu.

Amir dan Aina selamat dinikahkan pada malam 01.01.10 yang lepas, dan majlis persandingan diadakan di Dewan Hillpark on 03.01.10. Alhamdulilah, everything went well dan mereka selamat menjadi suami isteri.

Perkahwinan kali ni terasa agak bermakna, sbb ramai kawan2 skola dan geng2 dulu trun padang untuk sama join memeriahkan majlis Amir ni. Dan tak tau knape, kami yg perempuan rasa cam sayu je masa Amir menikah.. ntahla, sbb dah terasa kot kawan2 semua dah dewasa.. dah kawin dah lagi sorang kawan kami. Hehe..

Tahniah buat Amir dan wifey nya.. Aina. Semoga korang berbahagia dan diharapkan jodoh korang berkekalan sehingga ke akhir hayat.. ;) Buat baby banyak2 ye.. hahaks!

ps : Dengarnya.. ramai kawan2 nk tunang, nk kahwin.. meriahnya tahun ni. Meriah sangat! Hehehe..

Cheers!
Fana a.k.a Farsha

2 comments:

noor afzan said...

huhu..dah kawen dah die..
tahniah..
x tahupun..

Fanapicaholic said...

hehe .. nnt majlis kat umah dia, mesti afzan tau.. :D