Wednesday, January 20, 2010

Angels Trip To Port Dickson


After months of discussion, and also Looonngggg thread in facebook, saya dan Angels berjaya jugak buat trip ke negeri selain negeri Selangor. Hahaks. Payah btul nk plan aktiviti dengan Angels ni, since masing2 ada komitmen kepada keje masing2.... But, alhamdulilah.. dengan kehadiran Miss Que dari Alor Star Kedah, kami semua berjaya berkumpul di Port Dickson untuk same2 spent time melepak dan ber BBQ di tepi pantai... ;)


Pergi seramai 11 orang.. dengan 3 kereta.. we spent a lot of fun time together at Ancasa Resort, PD.. dan jugak di area tepi pantai. Yang lawaknya, kami lepak di pantai, tapi takde sorang pon yang basah kat laut, mahupon swimming pool. Tak faham jugak kenapa. Haha.

Anyway, it was a great 2 days for me. Dapat mereleasekan segala tension dan pressure yang ada dalam kepala, hanya dengan melakukan acara gelak besar-besaran dengan mereka... :P

This year, we all will reach the number 25 in our life.. hope semuanya akan berjalan lancar, masing2 akan menjadi lebih matang dalam membuat keputusan, memantapkan lagi kerjaya masing2.. and also, achieve something meaningful in our life.. ;)

Angels, i love you guys.. hope, kita akan always 'camni' sampai bile2... and of course, always stay frens forever ok? :)


Enjoys the piccas.

Cheers!
Fana a.k.a Farsha

5 comments:

LanaBusyBee said...

waaa beshnya...pasni g mana lak? hehe..pic yang dipaparkan saaaaaaangat cantik ^^...OMG dah 25? maksudnya ruby....aaaaaaaaaaaaaaaaaa huhuhuhu

Fanapicaholic said...

hey ruby! thanks atas compliment itu.. ;)

yelah..tahun ni meningkat lagi umurnya... hahaks..emo la kita semua nampaknya kn? :)

btw, happy bertunang yah..;)

rinaKeiko said...

kantoi ayam hangit :p
nk bercuti lagiiiii~~~~~

LanaBusyBee said...

thanks farsha, elelele ruby pun dah ada bau2 farsha dgn Kioshi kan? ahahah saja2 wat gossip ahahaha...rajin sungguh farsha dok edit gmbr...suka org tgk, cantik2 ^^

Sara said...

Benci! Aku takdeeeee *nangis kuat2*