Wednesday, December 16, 2009

Kita dapat keluarga Doraemon lah!

Suatu malam, di IOI Mall Puchong...

"Awak tunggu sini, saya nak awak pejam mata.." - Kioshii

" Eh.. tamau lah..segan, ramai orang ni. Ok, saya tak pandang mana awak pergi eh..? " - Saya

" Oki..janji? "
- Kioshii


" Janji..cepatlahh.. " - Saya

Selepas beberapa saat, tibe-tibe Kioshii bawak hadiah, dan serahkan pada saya. Ish, apa ni... dia bg hadiah lagi. Aaaaa....tak terkata ape, hanya mampu tersenyum kat dia..dan tak henti kata terima kasih pada dia. Suka buat surprise kat kita.. pandai aje nk terkezutkan kita.. lepas dia bg hadiah, dia buat muka *plink2! Suke la tu... tgk muka kita terkejut..hehe.

Hadiah tu, saya simpan dulu dalam kereta. Kami pergi makan light dinner dan tgk wayang dulu, cerita Princess and The Frog. Best sangat cite tu! Dah lame tak layan cite romantik2 walt disney .. so, sememangnya berada di awang-awangan masa tgk cite tu.. hehe. Walaupon cite dia lebih kurang same dengan animasi2 sebelum ni, tapi cite tu tetap best.. comel sangat2...

Pas tgk wayang..kami balik. Sampai kat umah, saya terus bukak hadiah tu. Bile nampak je, saya jerit... yeayyy!! Sukenyee saya... Kioshii bagi kita bende yang dah lame kita idamkan nk beli. Hehehe...

Ye.. inilah hadiahnya! Lawak kan? Umur dah masuk 24 tahun pon, saya nak kan bende ni. Yup, saya peminat cerita Doraemon, especially Movie-movie dia..skang saya dah ada lebih kurang 13 DVD movie2 dia. Hehe.. So memang dah lame idamkan nk beli satu koleksi patung keluarga Doraemon. Ari ni, Kioshii yang tunaikan.. dia bg full set, Doraemon, Nobita, Sizuka, Suneo dan Giant... oh sukenya saya..

Terus saya kemas2 rak meja komputer saya, sbb nk susun patung2 cute kat situ.. hehee..

Kioshii,
Terima kasih ye..sebab sentiasa tahu nk buat kita happy. Tahu nk amik hati kita.. Terima kasih sangat2. Boleh la patung2 ni jadi hantaran kita eh? Hahaks... takde kejeee..!

ps : 143 Kioshii! :)

Cheers!
Fana a.k.a Farsha

2 comments:

eloleos said...

comelnye.. little sweet thing make u and him so perfect..hurm.. :) jeles lagi.. huhuhu

zuwairiaiman said...

menarik.. susah nk dpt satu koleksi ni