Friday, July 10, 2009

Langkawi, sat g che sampai naa.. :D

Semalam, balik pukul 2 pagi.. buat keje urgent - video montage utk company..
Nasib baik Boss saya terer gile, cepat je keje siap.. :P
Hari ni, tido tak cukup, mengantuk dan kelam kabut..
Kelam kabut sbb banyak rekues dari orang lain, biase la tu kan? :P

But, mlm ni.. saya nk g langkawi! yeay!

Nak g sane, nk pi enjoy, jalan2, shopping dan amik gamba..
Semoga, perjalanan saya berjalan lancar ke sana..
So..langkawi, sat g che sampai naa.. :P hehehe..


Gamba tade kene mengena dengan post kali ni. Tapi ni gamba mak n abah, saje letak. Tibe2 rase sayang sangat dengan mak n abah :D Hihu!

ps : Kioshii pesan suh bawak balik patung burung helang yg besar kat Langkawi tu.. Haha..Kalau camtu, saya pun nak..Kioshii, bawak balik Burung Kenyalang sekor dari Sarawak! Cepat la balik! Dah lame sangat awak kat sane..jadi orang Dayak pulak kangggg....:P

Cheers!
- Fana a.k.a Farsha

1 comment:

Princess DiCaprio said...

they are heavenly sweet...