Thursday, June 11, 2009

Minggu Letih dan Lesu :|

Asalamualaikum and hye..

Minggu ni tinggal lagi sehari.. esok dah hari Jumaat, tapi tak tau kenapa, saya tak eksaited pon dengan hari Jumaat. Semenjak dari ari Isnin lepas, sampai la ke saat ini, saya moody. Entah kenapa saya moody..

Hari2 saya datang keje.. dengan jem.. dengan terik matahari, menambahkan lagi mood tak best dalam diri ini. Sampaikan, minggu ni, saya rasa saya kurang senyum, kurang bercakap, kurang buat keje dan kurang productive.. oh God.. WHY? Saya pun buntu, knape saya jadi macam ni...



Kesian Kioshii, saya kurang call dan sms dia. Dahla dia ada kat Sarawak, dah seminggu lebih dah.. terasa kosong jugak diri ini tanpa Kioshii.. Sori jugak kat Yon ngan Kak Anis, sbb minggu ni rasenya saya kurang berinteraksi secara 'normal'.. asik buat muka toyer je saya ni kan??

Ntah la.. nk kate takde bende best jadi, tak jugak.. ada jugak bende2 yang best jadi. Cume, hati ini takde rase happy dan eksaited. Tak tau kenapa...

Tapi, saya tetap cube jadi sehappy yang mungkin. Tadi g shopping kat Jusco dengan family, bli barang2 keperluan rumah. So, terasa happy skit. Rumah pon ok, sbb mak dah dapat mesin basuh baru.. dengan peti ais baru. Hehehe.. tapi saya tak belikan, abah yang belikan.. ;)..

Anyway.. tadi Bebe cakap, mungkin sbb weekend lepas, saya dok gelak n happy tak berhenti dengan kawan2.. so minggu ni, terasa down skit. Emm.. mungkin jugak kan? Teringat pesan opah, " Jangan suka sangat.. nanti sedih kemudian kang.. "..

Moga2.. hari2 yang mendatang, akan membawa sinar kegembiraan pada saya.. dan juga keluarga saya.. termasuk Dyana yang sedang dibelenggu perang dunia ke-17.. dan Ryehanna, juga dilanda perang dunia ke-18.. :P hehehe...

ROCKY Holder.. :P hehehe..

ps : Tadi masa balik, sangkut dalam jem.. saya cari bende2 yang best nk buat dalam kete. Hasilnya.. saya letak kotak snack kegemaran saya ( ROCKY ) kat handphone holder yang saya lekat kat cermin.. untuk lebih senang saya makan! haha.. Ada satu kereta VIOS, yang dipandu lelaki cina, ternampak apa saya buat, dia senyum dan gelak kat saya.. :P hahah.. ok what, at least saya ketawa jugak sorang2 dalam kete saya.. hehe..

Cheers!
- Fana a.k.a Farsha

9 comments:

HaliaManis said...

yeay!! sy pon suka ROCKY...!~!!

HANIKO ARIHYOSHI said...

ehhe....love ur rocky still...nnt i will follow u la ek..eehe

E-e-E-leya said...

luv u bubu!

Hana Jaffar said...

ehh jam? u balik kerja kul brapa? this whole week..i balik kerja traffic ok je..

Fanapicaholic said...

HaliaManis : Yeay! Ija suka ROCKY jugak! :D

Haniko : hahaks! yeay.. kita buat trend baru..:P hehehe...

Bebe : Love yu too bebe! :D

Hana : Jem depan opis i.. kat depan tropicana.. jalan LDP ok la, takde jem teruk minggu ni kan? hehehe..

Hana Jaffar said...

oh tropicana jalan keluar masuk memang sentiasa jam. hehe.i kuar dari taman tun terus ldp je..:p

Anonymous said...

cian itoshii kiter.. tuggu owg alik taw cumellll....

Hannahadi76 said...

jangan tensen2. kalau ada sape2 yg buat farsha tensen tu, just tell me. akak lepuk makhluk2 durjana itu.
kalau banyak kerja, beritahu akak gak. nanti akak hempuk boss farsha tu.

hahahaha.....

rinaKeiko said...

pachaaaaaakuuu >:D<
maaf la skg cam dah tak slalu chat ngan yu.. internet opis dah kene block balik.. ni sume psl si bodoh sorg tu. tension btul!