Tuesday, June 9, 2009

It's all about my "Angels"....

Asalamualaikum and hye... ;)
Last week was a super dooper great weekend for me.. Walaupon life agak kebosanan disebabkan Kioshii takde di Semenanjung, my life was lighted by some of my friends, good friends of mine. They were called 'Angels'.

Macamana termaktubnya 'Angels' ni pon saya kurang pasti, but the truth is, we shared a lot of fun times together. Semuanya kawan2 saya masa saya di MMU.. It's been a while from our last gathering. Rasenya, last time saya kuar dengan dorang2 ni, masa malam new year. Kali ni, kebetulan Miss Que dapat amik cuti from werk, dia datang sini straight from Alor Star, semata2 nk spend time dengan Angels2 nye.. ;) Dan kami plan nk buat gathering beramai2.. sempena kedatangan Que.. :)

We started the activity on Friday.. but, mlm Friday tu tak semua ada. Pertemuan malam tu kami buat khas sbb Elia a.k.a Bebe tak dapat nk join on Saturday and Sunday. So, dapatla jumpa dia malam tu, kami g Alamanda.. and had our dinner together. Malam tu jugak Que smpai from Alor Star. :) Sempat la kami melepak di Masjid Putrajaya sampai lah kul 1.00 pagi.. hehe.

Sesi Picnic dan Santai Manis kat Kelab Komuniti Cyber :D

Then, on Saturday, the plan is to picnic kat Kelab Komuniti Cyber. Since plan dengan Angels pada belah petang, saya sempat g tgk wayang dulu dengan my sis and brother kat Sunway Piramid. Hehe.. but, at 3 pm, saya dah balik rumah. Nk siapkan barang2 utk picnic.

Janji dengan angels pukul 4.30 ptg, last2 kami start picnic pukul 6.30 ptg. Biaselah tu.. Haha.. as usual, masing2 kene makeup cantik2.. hehe. Sbb tu lambat. Even though start lambat, it was
a great evening. Kami lepak2.. sambil makan pelbagai jenis makanan MANIS..sangat manis okk..! dan apa lagi, cam whoring session. Saya bawak DSLR saya dengan tripod.. mmg masing2 macam top model je la pose.

Me, Fhateem, Whyda, Lann and Ronal

Bile waktu dah nak hampir senja, kami sume nk g tempat lain. Saya cadangkan supaya lepak kat umah saya je, sbb dah dekat, and snang nk lepak. So, kami smbung sesi lepak kat umah plak. Smbung makan, sambung sembang, sambung sesi camwhore plus sesi unplugged. Si Fatheem, Ronal ngan Lann jadi penyanyi malam tu! ehehe... havoc konsert depan umah! :P

Gamba Lompatan Hikmat feveret saya.. :)

Then, sebelum masing2 penat, kami buat sesi amik gambar lagi.. kali ni di ruang tamu rumah saya, siap lighting dengan sofa semua. Bayangkan, kami snap kat situ je.. dah 300 keping! Wawawa... thanks to Dyana sbb tolong snapkan. Mak n Abah pon gelak je tgk gelagat kawan2 saya.. hehe. But, it was happening.. macam2 pose kuar. Saya hanya sertakan gamba2 faveret saya sepanjang sesi tu.. kalau nk upload semua, ada 300.. tak muat! :P hehe...


Then, sesi lepak malam tu tamat at 12 am.. Sebelum balik, kami sempat nyanyi lagu Happy Birthday khas utk Que.. siap rekod dalam hp, untuk Que tatap.. kalau2 dia rindu kat kami ke. Almaklumla, dia jauh di Utara... Hehe. Padahal birthday Que bulan July, kami wish awal2 .. hahaks! Then, sesi salam2, peluk cium bermula.. Waa.. tetibe cam sedih, sbb malam tu dah nak berkahir.. Tak tau lepas ni bile lagi nk jumpa dorang. Fhateem dengan berbesar hati hantar Ronal, Lann, Faiz n Farah balik.. Sayang Fhateem! And, Que, Rina and Why tido umah saya.. sbb masi
ng2 ada aktiviti lain esoknye.. ;) Memang kami tido kaw2 malam tu, sbb masing2 penat .. hehe.

On Sunday, Why balik sbb dia nk kene g Melaka.. and saya, Fhateem and Kiyu smbung sesi lepak dengan Ili n Hanna di Subang Jaya. Rina join later sbb dia g orang kawin dulu. Hehe. Kami lepak di UNO Pizza, Taipan. Dah lame dah tak jumpa si Hanna ni.. dapat la lepas rindu masing2. Hehe...

Rina, Fhateem, Ili, Que, Me and Hanna.. ;)

Then, at 3.10 pm, Que pun dah nk balik.. sbb nk kejar flight kat LCCT. Fhateem yg anta dia.. ;) Masa salam2 tu, dah syahdu2 dahh.. waa.. bile la dapat lepak camni lagi kan Angels?

Then saya pun balik pukul 4.00 pm, sbb mlm tu ada aktiviti lain plak dengan famili, sempena birthday mak.. :)

Anyway and anyhow, 3 hari yg berlalu terasa sungguh bermakna. Seriously, saya terlalu happy dapat jumpa and lepak dengan Angels2 saya.. Terasa hidup ni ceria dan bermakna. Harap2 lepas ni kami dapat lepak lagi.. bersama dengan semua skali..

To my Angels,
Thanks sebab hadir dalam idup saya..;).. Hope kita semua dapat capai segala impian and cita2 dalam hidup masing2.. ;) Insyallah, pasni kita lepaking lagi ek.. :) Love you guys...

ps : Petang tu, saya balik rumah.. terasa kosong je jiwa. Sbb 3 hari penuh dengan kawan2, tibe2 semua dah balik.. tibe2 cam sedih plak. hehehe.. dan, mlm tu saya dapat tau, Que terlepas Flight dia nk balik ke Alor Star. Dia terpakse balik naik bus dari Puduraya. Dia sampai Alor Star pukul 1.30 pagi.. dan 6 jam kemudian, dia kene masuk opis. Sian Que.. Tak pasal2, kena balik naik bus.. sori sayanggg... :(

Cheers!
- Fana a.k.a Farsha

2 comments:

E-e-E-leya said...

i luv u jgk angels!!!

FATIMOIST said...

Love yu too Huneh n ANGELS!
*hugs tightly*

Werh.. seyes ke Kiyuu terlepas Flight?
Haiyohhh... kete tk cukup Pick-Up la.. Pasnie kene suruh Pak Lan bg Ferrari sebiji.. huhuhuhu..

Sian kiyuuu.. die tak habaq ape2 pon.. Sob sob..