Friday, March 27, 2009

Oh! Bulan.......

Jatuh cinta dengan lagu ini...

OH! BULAN
( by Zainal Abidin )


oh bulan dimanakah bintang
sudah terlindung di kayu ara

oh sayang dimanakah bujang
sudah menjadi orang perkasa


First time dengar lagu ni, masa bukak website Saiful Nang - www.candidsyndrome.com
Terus jatuh cinta and terus berusaha mencari mp3 lagu ni kat internet.. ;) Last2 jumpa jugak.. Walaupun lagu dia cuma seminit, and lirik dia hanya empat baris, tapi dah cukup buat saya tenang sampai satu hari.. ;)

Saya dah pun add lagu ni kat blog ni.. Supaya reader2 ku pun boleh dengar.... Emm.. best..nye..:D hehehe..


Oh ye, this is Muhammad Rayyan..
Anak kazen saya yg dah pun berusia 5 bulan..
Sblm ni saya penah masukkan gamba dia dalam previous post..
Dah besar dah dia.. Comel kn? :)

Cheers!
- Fana a.k.a Farsha

2 comments:

appleGreen said...

salam..
nk tanye sket bleh..
mane nk download lagu bulan ni ek??
hubby giler suke ngan dis song..
tq

[Mr Jigsaw] said...

yup..
huhuh banyak maknanyer dengan lgu 4 kerat tuh..