Tuesday, February 10, 2009

Saya pergi wedding lagi.. :D

On Sunday yang lepas.. saya pergi ke satu lagi wedding kawan saya.. ngeee.. banyaknye orang kawin kn? Nk buat camana.. masing2 dah sampai jodohnye.. hehehe...

So.. on Sunday, 8 February 2009, I went to my MMU mates wedding.. Umi Fareha Abu Takdir.. actually, saya satu class dengan kembar dia.. Umu Syahidah.. sempat kenal Fareha masa dia masuk MMU dulu.. Lepas beberape bulan, dia behenti MMU sbb dia dapat another offer kat University lain time tu. Dah lame tak jumpa Fareha ni, tpi.. terserempak dengan dia masa g Sogo ari tu dengan famili.. hehehe.

Sy g wedding dia kat Sungai Buloh dengan 2 of my most feveret girls from MMU... Bebe and Fhateem.. hehehe. So, memula sy ke rumah Elia, then from there gerak naik kete Fhateem ke Sungai Buloh. Majlisnya buat kat dewan.. dalam pukul 1.30 kami sampai, time tu pengantin dah pon bersanding atas pelamin..;)

Majlis ni ada 2 pasang pengantin yang diraikan.. Fareha and abang dia.. So.. meriah lagi la majlis nya.. Dapat jumpa kawan2 masa MMU yg sememang nya dah lame sangat tak jumpa.. hehe.. ;)

With lovely frens from MMU
Nadiah, Elia, Acap, Fhateem, Me and Munet
Akma, Soya, Nadirah and Syida

With Soya, Nadiah and Nadirah

Glad cos I've had the chance to went to the wedding.. Both of the pengantin look so comel together... To Fareha and Adeli, Selamat Pengantin Baru.. and semoga jodoh korang berdua berkekalan hingga ke akhir hayat.. ;)

And thanks to Fhateem and Elia sbb g same2.. best jumpa korang.. ;)

1 comment:

Eilea said...

muke i buruk setiap kali g wedding orang sbb panas punye psl..haishh...luv u