Monday, February 2, 2009

Gathering with Adik Bradik Angkat :D

Salam and hai..today wanna update my blog with my activities on last weekend..
Skang ni tengah ada kat opis.. walaupon smalam tak cukup tido sbb dok tgk DVD, tapi alhamdulilah ari ni tak rase ngantuk pon..;) Maybe sbb banyak keje kot? ( Banyak kee..? ) Hehehe..


So.. wanna story about last Saturday ( 31.01.09 ), apa saya buat ek? oh ye.. pagi tu saya keje.. almaklumla, minggu ke 5.. so kene la keje sparuh hari.. hehe. Then.. petang nye, saya g ke umah one of my bestest fren...umah Faadhila Noraen, a.k.a Kak Yong ( KY ). Dia buat special gathering for my frens.. KY ni kawan masa skola.. jadi rapat ngan dia since form 4. And after dah abis skola, skali skale dalam beberape bulan kitorang akan g lepak umah dia.. dari mlm sampai la ke pagi esok nye! Hehee.. punye dasat melepak kan? :P Since that, hubungan kami dah macam adik beradik.. :)

Raja and Mel ( ahli baru ) tengah gelak2.. :P hehe..

So.. for today, kitorang gather lagi skali. Rasenye dah dekat 4 bulan tak jumpa geng2.. tu yang KY buat
gathering tu. It started at 4.00 pm, tp biase la kan.. janji melayu.. so.. yang betul2 sume ada masa malam ...

Nape kioshii gelak besar ni? Takpe.. cute jugak! :D

Syarmin and Faisal kesayangan nye..
( they look cute together ) :)

Guest list yang datang.. Saya & Kioshii, KY, Bonda, Syamin, Faisal, Zul & Ina, Nuar, Raja & Partner, Mel ( Ahli baru :P ), Faesz, Hashim and Amir.. ( rasenye tu je yang datang ). However ada 2 lagi yang tk dapat datang sbb ada hal lain, Fala and Ammar. Takpe.. korang kene redeem utk gathering sterusnya. Huhuh..

Mr. Nuar Busuk :P hehe..

Raja and Partnert ( *wink )

It was a great nite.. slalunye kami lepak and sembang tentang banyak perkara. Skang ni.. salah sorang antara kami ada yang dah kahwin, which are Zul and Ina. So, pejumpaan slalunya tak sampai pagi.. sbb Ina ngah pegnant, so dia kene balik.. sian dia nk menunggu sampai pagi dengan baby dalam perut. Hehehe..

Pape pon, gathering kali ni jadi best.. sbb sy berjaya buat Bonda ( mak KY ) terkejut dengan sesuatu. Saya buatkan satu gamba, specially for her family ( Bonda, KY, Min and Ariff ) sbg tanda terima kasih sbb slame bertahun2 ni sudi melayan kami seperti anak dia sendiri.. Masa bagi kat bonda, it was a great moment.. sbb Bonda terkejut sangat. And she gave me a hug after receiving the hadiah.. huuhu.. nk nangis..

This is the picture that I made for Bonda and Family :)

Walau ape pon.. hadiah tu kecik je nilai nye berbanding dengan apa yang dah Bonda satu family buat utk kitorang.. ;)

That nite ended at 2.30 am.. sy balik dulu. Sbb mak dah pesan suh balik awal.. hehe.. but the nite was great! Like always..:)

Ps : To Kak Yong and family.. we all love you so very much.. ;) Nnt kita g trip same2 ek. :D Hehe..

Cheers!
- Fana a.k.a Farsha

3 comments:

Warnawanie said...

awat lately ni asyik pakai baju belang2 jek nih.. hhuhuhuh

lady_dcaprio said...

blog yg chantek!!!

full of impression n love..

noorafzan said...

best nyer..
lama x pi umah kak yong...